01 iunie, 2011

Petite joie de vie

Petite joie de vie

Prima zi a lunii iunie este un moment plin de surasuri cristaline, voie buna si multa veselie. Copilaria este pentru fiecare dintre noi acel colt de paradis pe care ne dorim sa il descoperim mereu. Sti e inseamna sa fi cu adevarat copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa iti sopteasca la ureche, sa-ti transformi bostanii in calesti si soriceii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice.

Copilaria este lumea miracolului si a magiei, unde totul este posibil. Ea se termina in momentul in care lucrurile inceteaza sa mai fie uluitoare. Atunci cand lumea iti da senzatia de "déjà vu", cand esti rodat de existenta , devi adult. Este o lume aparte; pentru noi o lume ciudata, fantastica, ireala, pentru cei ce fac parte din ea, dimpotriva una reala si plina de armonie.

petite_joie_de_vie-accesorii_pentru_bebelusi_accesorii_copii_papion_bebe_bentita_lucrata_manual_cu_swarovski_by_charm_de_paris2

De curand am avut placerea de a realiza accesorii si pentru micutii prieteni Charm de Paris. A fost o adevarata provocare sa lucrez cu aceste minunatii, iar rezultatele au fost senzationale.
Sa incepem prezentarile!

In primul rand, Domnita Bibi este o fetita draguta cu par buclat si cu o personalitate foarte puternica. Faptul ca este micuta nu o impiedica sa fie cocheta in orice moment. Am realizat pentru Bibi un accesoriu de par din organza si dantela, cu cristale Swarowski, care i-a completat imaginea jucausa si a ajutat-o sa aiba o aparitie foarte chic.

floare_de_par_bentita_pentru_fetite_cristale_swrovski_by_charm_de_paris

 
Cavalerul Markus, ce frange deja inimile multor admiratoare, este un baietel cu niste ochi de un albastru infinit, pur si simplu te pierzi in ei. Pentru el am realizat un papion cu cristal Swarowski, Sapphire, care ii da un aer foarte charmant si dragalas.

DSC_3874-2 

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DE TOATE VARSTELE!