22 iunie, 2011

La Voilette - Adriana


  La Voilette - Adriana

Lasa-ti creativitatea sa lucreze nestingherita pentru ziua nuntii tale! Joaca-te cu decorul salii in care veti petrece alaturi de prieteni si familie una dintre cele mai frumoase nopti din viata.

Pentru ca accesoriile aduc acea candoarea, stralucirea sau glamourul pe care vrei sa le personalizezi, joaca-te cu rochia de mireasa, cu formele, culorile si cu imaginea ta!

Analizeaza lucrurile care te-au facut sa te simti frumoasa ieri si continua sa le faci azi. Aminteste-ti ca pentru a fi o persoana frumoasa trebuie sa ai un suflet frumos.

La_Voilette_-_Adriana_cercei_argint_cu_swarovski_bratara_cu_funda_si_margele_swarovski_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

Frumoasa Adriana a accesorizat minunatei ei rochii lungi de printesa, pe un umar, un set de bijuterii suficient de jucaus si delicat astfel incat sa scoata in evidenta trasaturile sale esentiale: de femeie cu suflet de copil. 

Leaganul copilariei, papusa preferata, rochita roz cu volane, pantofii mamei si  fondantele au fost acele bucurii la care Adriana nu a vrut sa renunte, si le-am intruchipat intr-o boboana de bratara. I-am pus si funda din matase sa fie si mai pufoasa!

La_Voilette_-_Adriana_bratara_mireasa_cu_funda_cristale_swarovski_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

La bijuteriile Adrianei am folosit margele Swarovski rotunde si biconice de diferite dimensiuni, nuantele Crystal, Rose si Rose Water Opal, pe 5 siraguri. Cerceii sunt din argint, cu bumbi si lant si lacrimi (de bucurie) Rose si Crystal.

La_Voilette_-_Adriana_bratara_si_cercei_pentru_mireasa_set_bijuterii_swarovski_mirese_2011_by_charm_de_paris
        BrataraCercei
270_lei
100_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it