14 februarie, 2011

Cercei Angelina Passion


Este o prezenta senzuala. Are un zambet cu adevarat cuceritor, par stralucitor, ochi patrunzatori, ca de felina, buze provocatoare. Este da, Angelina Jolie, frumusetea de la Hollywood care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este Angelina Jolie, frumusetea care stie ce inseamna stilul. 

Angelina Jolie, femeia rebela, femeia eleganta, femeia care stie ce inseamna feminitate, femeia naturala, adepta a simplitatii, femeia sofisticata, femeia exuberanta si extravaganta, femeia sensibila si femeia puternica. Nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca prin tinutele sale si prin aspectul ireprosabil al acestora. 




Am realizat cerceii Angelina Passion inspirata fiind de ea si tinuta purtata la premiile Oscar de acum cativa ani. Sunt formati din cristale Swarovski de 8mm respectiv cristale lacrima de 18x13mm, nuanta Emerald. Ca alternativa, am realizat si varianta de cercei mai lungi cu minicristale bulgaras.

In cazul in care doresti un set asemanator cu al Angelinei, format din cercei si inel, si eventual pandantiv, se pot realiza! Trebuie doar sa imi trimiti un e-mail. 



Cercei cu cristale Swarovski Palace Green Opal de 8mm in suport de argint si cristale lacrima verde Smarald, nuanta Swarovski Emerald. Lungime totala aproximativ 3 cm. 



Cercei cu cristale Swarovski de 8mm in suport de argint cu inchizatoare cu surub, minicristale mulgarasi, si cristale lacrima verde Smarald, nuanta Swarovski Emerald. Lungime totala aproximativ 4 cm.

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com