17 februarie, 2011

Targul Ghidul Miresei



Asa cum va spuneam, luna februarie este plina de evenimente pentru Charm de Paris. Pentru ca euforia organizarii nuntii este in toi in perioada aceasta pentru voi miresele, prin numeroase expozitii si evenimente de profil, va invit la targul de nunti de la  Bucuresti, ce va avea loc la Romexpo in perioada 25-27 februarie. Impreuna cu salonul Bella Sposa din Bucuresti va asteptam la standul 35 cu minunate rochii de mireasa, voalete, flori de par din materiale pretioase si bijuterii cu cristale Swarovski, create special pentru voi, viitoarele mirese.
  
V-am pregatit multe surprize!

Din programul evenimentului....
  • DEMONSTRATII LIVE DE BEAUTY
    Vei asista in timp real la demonstratii de machiaje si coafuri (participantii vor fi chiar dintre vizitatori). Pentru acest eveniment se va deschide o lista de inscrieri, din care se vor trage la sorti cateva norocoase viitoare mirese ce vor primi cadou o demonstratie completa. Va vom tine la curent...
  • PREZENTARI DE MODA & MINI RECITALURI
    Pe scena vor defila in premiera rochiile din Colectiile 2011 ale expozantilor din cadrul targului, astfel incat miresele sa se poata orienta mai usor in cautarea rochiei perfecte. 
  • De asemenea, numerosi artisti consacrati vor sustine mini-recitaluri live, care sa ii ajute pe vizitatori sa se decida mai usor asupra asupra muzicii pe care o prefera pentru nunta lor. 
  • Pentru prima oara in Romania veti putea admira rochii din Colectiile Allure Bridals, Alyce Designs si Ellis Bridals, dar si multe alte branduri romanesti si internationale.