Contact&Comenzi


Daca vrei sa comanzi o bijuterie Charm de Paris trimite-mi un mail la contact@charmdeparis.com cu numele bijuteriei sau setului sau contacteaza-ma la nr de tel. 0726 715 616.


In cazul in care doresti o anumita bijuterie usor modificata, cu alte nunate de cristale sau dimensiuni, sau daca iti doresti o bijuterie deosebita, realizata special pentru tine, pentru o zi speciala, nu ezita sa imi scri!

Consultati paleta de Cristale Swarovski  pentru a-ti alege nuanta dorita!
 
Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere. 

LIVRARE

Produsele vor fi livrate prin FanCourier. Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.


Pentru comenzi de minim 150 lei transportul este gratuit!
Pentru comenzile pana in suma de 150 lei taxa de transport este de 20 lei. Mai multe informatii legate de transport, inclusiv calculul taxei pana in orasul tau gasesti pe www.fancourier.ro

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului in termen de 3 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Trimiteti un e-mail la adresa contact@charmdeparis.com in care specificati motivele pentru care vreti sa returnati produsul si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.