29 aprilie, 2011

Nunta regala - Kate si William


Nu e o poveste cu "... a fost o data ca niciodata...." dar e poveste cu printi si  printese, cu tiare si dimante, cu fast, garda regala si cu calesti trase de cai.

Astazi este o zi mare pentru printul William si Katherine Middleton. Deosebit de emotionati, William si viitoarea sa sotie au pasit in fata altarului, a aproape 2000 de invitaţi prezenţi la catedrală si a 2 miliarde de telespetatori, si au spus un Da! hotarat ce ii va uni pentru totdeauna.

Extrem de stilată, carismatica si naturala, Kate respiră un aer regal, prin tot ceea ce poarta. Stilul lui Kate este unul natural, nefortat si nepretentios, cu tinute minimaliste, preţioase, aşa cum îi stă bine unei viitoare prinţese.



Inelul pe care Kate l-a primit din partea viitorului ei sot pentru oficializarea relatiei lor prin logodna, inel ce a fost purtat cu atat gratie de Printesa Diana inaintea sa, a fost admirat si dorit de atatea doamne si domnisoare din intreaga lume. 

Am admirat la randu-mi stralucirea si eleganta acestui inel si mi-am dorit unul in acelasi stil, cu charm parizian. Baza reglabila din argint si cristalele Swarovski Sapphire si Crystal lunguiete amintesc de acest aer regal si distins al inelului printesei si se potriveste la mana oricarei doamne sau domnisoare gratioase si elegante.




Revenind la minunatul eveniment pe care l-am urmarit cu multa emotie, va impartasesc cateva detalii si fotografii.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton a fost creată de Sarah Burton, director de creaţie la celebra casă de modă Alexander McQueen. Trena este lungă de 2,17 metri iar rochia are mâneci de dantelă în stil Chantilly. Decizia lui Kate le va influenta pe miresele deceniului viitor, la fel cum si rochia de mireasa a printesei Diana a devenit cea mai copiata rochie din istorie. 

Nu a existat un schimb de verighete, deoarece printul William a decis sa nu poarte verigheta. Cea pe care a primit-o Kate a fost confectionata dintr-o bucata de aur, ce i-a fost daruita de regina, de catre casa de bijuterii Wartski din Tara Galilor.

Kate Middleton nu se va angaja "sa fie supusa" in fata sotului ei, in timpul juramintelor de vineri pe care mirii le vor face in altarul catedralei Westminster. Potrivit programului oficial, Kate Middleton va promite "sa il iubeasca, sa il ingrijeasca, sa il respecte si sa il sprijine" pe printul William, dar nu "sa i se supuna".


 

 


... and they lived happily ever after!