16 aprilie, 2011

My statement!


Nimic nu face o femeie mai fericita decat gandul de a-si achizitiona o noua bijuterie, care poate transforma o tinuta „stearsa” intr-una foarte sic. Nici un alt accesoriu, fie ca este vorba de tocuri, curele, genti sau esarfe, nu poate transforma aspectul unei tinute la fel de mult ca o bijuterie frumoasa. Tendintele de bijuterii in 2011 estimeaza ca bijuterii mari si indraznete. Bijuteria potrivita este ca o piesa costisitoare de arta, conferind eleganta si rafinament.

Cel mai bun mod de a da culoare unui costum simplu este sa-l porti cu un lant cu mai multe siraguri. Este una dintre cele mai mari tendinte de bijuterii in acest sezon, pe care nu ai cum sa o ratezi. Lanturi individuale pot fi si ele purtate impreuna pentru a crea aspectul unui lant stratificat. Acest lucru va va oferi mai multa flexibilitate in ceea ce priveste aspectul pe care doriti sa creati.


Colierul statement este, de vreo doua sezoane, piesa cheie atunci cand vedetele isi doresc o aparitie spectaculoasa. O asemenea creatie face deliciul oricarui outfit, asa ca nu puteam sa le ratez. Am realizat 3 modele de astfel de coliere, pe care nu le-am postat pe site pana acum si le port cu mare drag ori de cate ori am ocazia sau outfitul imi permite. Promit sa revin pe viitor cu mai multe astfel de modele, mai mari, mai indraznete... mai statement.

Cand alegeti un lant cu siraguri multiple, incercati sa gasiti o bijuterie care are o varietate de elemente de design si texturi. Lanturile din argint cu perle si margele de cristal sunt extrem de populare in 2011. Lanturile cu multiple siraguri cu pene, panglici, ciucuri si perle sunt si ele la mare cautare in acest sezon.



Pentru un pranz casual cu prietenii, va puteti asorta un tricou alb simplu cu un unic colier mixt stratificat. Daca gasiti o piesa care are sticla, cristale Swarovski, pene si dantela, nu ezitati sa o adaugati colectiei voastre de bijuterii!