14 aprilie, 2011

Silver Night

Fie ca vorbim despre cercei, bratari, coliere sau posete, accesoriile sunt, fara doar si poate, elementele care dau un plus tinutei pe care o alegi. Bineinteles ca atunci cand iti pui aceste piese ai in vedere, in principal, hainele pe care le-ai ales, pentru ca nu-ti doresti, cu siguranta, sa creezi o tinuta care sa nu te avantajeze.

Pieptenele de par este o alegere buna pentru o coafura romantica si eleganta. Il poti folosi pentru a ridica parul din zona tamplelor, pentru a tine parul dat pe spate, pentru a pune accent pe o anumita parte a fetei, sau pentru a pune in valoare un coc sau o coafura interesanta.

Cei 2 piepteni Silver Night i-am realizat de curand pentru o doamna distinsa si extrem de eleganta. Am folosit suport metalic dantelat de 5cm, cristale Swarovski Silver Night, nou aparute in familia de cristale Swarovski, de diverse dimensiuni pentru a crea un efect de floare dantelata, delicata dar patrunzatare.




Alte modele de pieptene de par cu cristale Swarovski gasesti AICI!
Alege cristalele Swarovski din paleta de cristale, scrie-mi, si impreuna alegem suportul dantelat si formele de cristale pentru accesoriul de par pe care ti-l doresti!

{Pretul se refera la 1 pieptene}

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, 
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com