14 iunie, 2011

La Voilette - Monica



Bijuteriile colorate pentru mirese nu mai reprezinta de mult timp o noutate, ele fiind adoptate adesea tocmai pentru a nuanta intreaga tinuta. Pentru mine, miresele care aleg astfel de bijuterii sunt o adevarata provocare, astept cu nerabdare sa stabilim ce culoare sau combinatii de nuante vor dori. Fiecare bijuterie sau accesoriu Charm de Paris are in spate o poveste, incercand de fiecare data sa surprind prin eleganta si frumusetea lor o parte din personalitatea persoanei care alege sa le poarte. 

Monica este una dintre miresele care a ales sa isi nuanteze tinuta cu bijuterii realizate  cu cristale Swarovski Emerald si Crystal.


la_voilette-monica_bratari_cu_cristale_swarovski_emerald_si_crystal_by_charm_de_paris


Prin alegerea facuta, Monica a ales sa imbine clasicul cu modernul, pentru a da o nota foarte chic lookului sau in cea mai importanta zi din viata. Cristalul alb, care reprezinta puritatea, este pus in evidenta de catre cristalul verde smarald reprezentand culoarea naturii, a fertilitatii si a vietii. 

Ea a purtat cercei, inel si doua bratari cu cristale.

Cerceii au fost realizati cu cristale Swarovski Emerald, minicristale albe si doua bratari ce se pot purta atat impreuna cat si separat, asortate fie cerceilor, fie inelului oval cu diametru reglabil cu suport din argint.

la_voilette-monica_bijuterii_mireasa_bijuterii_cu_cristale_swarovski_emerald_cercei_inel_bratari_cu_swarovski_by_charm_de_paris
640_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com
 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it