06 iunie, 2011

La Voilette - Adelina

La Voilette - Adelina

Perle sau cristale pentru ziua nuntii? Ce sa aleg intr-o zi atat de speciala? Eleganta sublima a perlelor sau stralucirea cristalelor? Asta este intrebarea care le macina mereu pe mirese in ceea ce priveste accesoriile care le vor completa tinuta in ziua cea mare. Fiecare dintre noi cunoaste faptul ca detaliile fac diferenta si este foarte important sa alegem bijuteriile si accesoriile care sa sublinieze frumusetea chipului si sa avem o aparitie cat mai spectaculoasa.

Se spune ca zambetul unei fete frumoase este ca un sir de diamante; lacrimile unei fete frumoase sunt ca un sir de perle. Sa fie oare adevarata aceasta zicala? In ziua nuntii suntem coplesite de sentimente diferite, trecem foarte rapid de la zambete de bucurie catre lacrimi de emotie. Pentru majoritatea persoanelor, nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viata. 


la_voilette-adelina_colier_cu_perle_swarovski_cream_cristale_swarovski_crystal_golden_shadow_by_charm_de_paris

Perlele sunt si vor ramane vesnic simbolul perfectiunii. Nimic nu pune in evidenta un decolteu frumos ca al unei mirese decat un sirag de perle. Tocmai pentru ca sunt perfecte, si tinuta ta va trebui sa fie la fel. Acest tip de accesorii sunt potrivite unor vestimentatii extrem de elegante, rochiilor fine din dantela, matase sau brocart. Culoarea materialelor este de preferat sa fie apropiata de culoarea perlelor.

Bijuteriile cu cristale raman cele mai intrebuintate, indiferent de noile trenduri ale designerilor. Acestea sunt accesoriile pentru care opteaza marea parte a mireselor. De ce? Pentru ca sunt clasice, se potrivesc majoritatii tinutelor, sunt fine, feminine si indicate pentru un asemenea moment. Indiferent daca sunt cristale autentice sau nu, colorate ori ba, aceste bijuterii cu pietricele vor ramane probabil pentru mult timp cele mai intalnite podoabe pentru mirese.

Adelina este una dintre miresele care a ales sa imbine perfectiunea perlelor cu stralucirea cristalelor. In ziua nuntii va purta un colier realizat din perle si cristale Swarowski, nuanta Crystal Golden Shadow, care ii vor pune in evidenta decolteul rochiei, o pereche de cercei finuti si o un accesoriu de par cu perle, cristale si flori dantelare, ce poate fi la fel de bine purtat ca si bratara.


la_voilette-adelina_set_bijuterii_swarovski_colier_cercei_accesoriu_par_cristale_swarovski_golden_shadow_charm_de_paris250_lei 
{ Pretul se refera la set }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it