17 iunie, 2011

La Voilette - Cristinela


 
“O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa" spunea Coco Chanel, doamna charmului parizian etern si al elegantei desavarsite.

Un mod fantastic in care poti imbina eleganta clasica cu glamourul zilelor noastre este rujului rosu. Trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios.

Cristinela a stiut ca rosul este culoarea care o reprezinta cel mai bine si nu a ezitat sa o poarte nici in  ziua nuntii. Ruj rosu, bijuterii cu cristale stralucitoare rosii Siam si pantofi de lac superbi au fost detaliile care au facut diferenta.

la_voilette_cristinela_accesoiu_par_mireasa_cristale_swarovski_rosii_siam_dantela_metalica_bijuterii_vintage_by_charm_de_paris

Setul purtat de Cristinela este format din cercei, bratara si accesoriu de par de inspiratie vintage, toate realizate cu cristale Swarovski rosu Siam.

Accesoriu de par a fost prevazut si cu voaleta cu ochiuri mari, care insa nu apare in poza.

Bratara este realizata cu 11 cristale de 8mm si accesoriu de dantela metalica, cu posibilitatea de prelungire cu lantisor sau cu mai multe cristale pentru incheieturi mai mari.


la_voilette_cristinela_butoni_nunta_butoni_swarovski_butoni_ginere_accesorii_nunta_by_charm_de_paris

200_lei

la_voilette_cristinela_cercei_si_bratara_cu_cristale_swarovskii_rosii_bijuterii_swarovski_nunta_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

Bijuteriile La Voilette - Cristinela se pot realiza si cu alte tipuri sau nuante de cristale pe care va invit sa le alegeti din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.



la_voilette_cristinela_set_bijuterii_mireasa_voaleta_mireasa_bratara_cu_cristale_swarovski_cercei_mireasa_cristale_rosii_by_charm_de_paris


       Cercei       Bratara    Accesoriu par
130_lei

170_lei

170_lei



Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it