03 iulie, 2011

Nunta princiara - Albert de Monaco & Charlene

2 iulie 2011, o zi istorica pentru Printul Albert de Monaco si iubita sa Charlene Wittstock care au spus da in fata lui Dumnezeu si a intregii lumi.  Dupa ce am asistat cu mare emotie in suflet la nunta Printului William si a frumoasei sale logodnice, Kate, de data aceasta alte doua figuri roiale ne-au facut sa visam la fast si iubire ca in povesti.

Nunta a fost plina de eleganta, exact asa cum se preteaza sa fie o nunta regala!

Imbracata intr-o rochie absolut superba semnata Giorgio Armani, din 130 metri de matase, 30,000 de pietre aurii, 40,000 de cristale Swarowski si 20,000 de perle, mireasa a stralucit pur si simplu. Deosebit de eleganta in primul rand prin atitudine si tinuta, Charlene a fermecat o lume intreaga.


nunta_albert_de_monaco_si_charlene
nunta_albert_de_monaco_si_charlene_2

Printesa a purtat un voal foarte lung, la fel ca si trena, si o frumoasa floare din diamante si cristale ca si accesoriu de par. La petrecerea si balul ce a avut loc incepand cu ora 22:30, aceste au fost inlocuite de o diadema deosebit de frumoasa si finuta, potrivita rochiei de seara alba cu volane creata tot de Armani.

0-charlene3
Ca la orice nunta regala, invitatii au facut senzatie. Domnii in uniforme sau costume perfect croite, iar doamnele etaland de la cele mai interesante pana la cele mai ciudate tinute accesorizate cu palarii. In mod deosebit am observat precadearea florilor de par sau palariilor cu flori.

nunta_monaco_invitati_accesorii_par
nunta_albert_de_monaco_si_charlene_invitati_accesorii_par
pixel-23


Ultima nunta regala cu fast din Monaco a avut loc cand s-au casatorit parintii lui Rainier, in martie 1920.

Ceremonia in care Grace si Rainier si-au unit destinele a fost intima; au participat numai 100 de persoane. Cei doi s-au casatorit potrivit codului napoleonic. "Actrita de 26 de ani si printul Casei de Grimaldi au spus "Oui", in cadrul unei ceremonii civile, care s-a tinut in sala tronului din secolul XVI", scria corespondentul New York Times, pe 18 aprilie 1956.Rochia lui Grace a fost creata de Helen Rose, cea care a imbracat-o in filmele "High Society" si in "The Swan". A fost cea mai scumpa rochie pe care Rose a creat-o vreodata. Din matase si organza cusute manual, rochia a avut 800.000 paiete si 1500 de perle si cristale. Actrita a purtat un inel Cartier cu smarald de 12 carate, cu doua diamante

grace-kelly-bride-790440