17 iulie, 2011

La Voilette - Liana {bijuterii mireasa cu cristale mov}



Tot ce ne inconjoara are o culoare, un parfum sau un sunet. Am fost tentate deseori sa ne intrebam care este culoarea care ni s-ar potrivi...si nu am gasit intotdeauna raspunsul sau daca l-am gasit nu am fost intotdeauna multumite de el. Se stie ca fiecarei persoane i se potrivesc doar anumite culori...si asta deoarece fiecare culoare potenteaza cate un tip de personalitate.

Vreau sa fiu eleganta, sa imi fie subliniate liniile chipului si culoarea ochilor, feminina, o aparitie suava. In acelasi timp vreau sa par misterioasa, plina de charm, stralucitoare. Astea sunt dointele fiecarei mirese in momentul in care doresc sa isi aleaga bijuteriile si accesoriile care sa le completeze tinuta in cea mai importanta zi din viata.


la_voilette_liana_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_seturi_bijuterii_swarovski_bijuterii_argint_cu_cristale_by_charm_de_paris
Liana a dorit sa aiba o aparitie plina de charm, gingasa, dar in acelasi timp misterioasa si foarte eleganta. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa alegem nuanta mov in realizarea bijuteriilor sale, folosind de la nuante deschise precum Light Amethyst si Violet, pana Tanzanite.

Cerceii realizati cu elemente din argint, suport pe lobul urechii si candelabru lunguiet, impreuna cu bratara cu cristale in aceleasi nuante au fost bijuteriile perfecte pentru Liana.

la_voilette_laian_bratara_cu_cristale_swarovski_mireasa_by_charm_de_paris

Dincolo de frumusetea si stralucirea bijuteriilor, culoarea violet este o culoare cu semnificatii duale. Pe de o parte reprezinta bogatia, rafinamentul, provocarea, in vechime fiind considerata o culoare conservatoare. Pe de alta parte inspira misterul si exotismul. O culoare care fascineaza si intriga in acelasi timp, a carei proprie istorie poarta valente contractictorii. Violetul este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.



la_voilette_liana_bijuterii_argint_cu_swarovski_bijuterii_mirese_bijuterii_unicat_by_charm_de_paris