06 iulie, 2011

La Voilette - Roxana {bijuterii mireasa cu perle si cristale Swarovski}



 Gasesc ca e minunat sa traiesti, sa respiri, sa mananci, sa vorbesti, sa te bucuri de lucruri simple si sa imparti cu cei dragi clipe frumoase. Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Ce inseamna fericirea pentru fiecare dintre noi? 

Roxana este o femeie implinita, care are alaturi un sot iubitor si un copil frumos. Pentru ea, fiintele dragi reprezinta comoara cea mai de pret. Este o tanara frumoasa, care si-a dorit ca in ziua nuntii sa arate superb in primul rand pentru cei iubiti.

 La_Voilette-Roxana_bijuterii_cu_perle_si_cristale_swarovski_pentru_mirese_bijuterii_lucrate_manual_pe_comanda_by_charm_de_paris


Ca fiecare mireasa care a ales Charm de Paris pentru ziua nuntii, Roxana a reusit sa aiba o aparitie plina de eleganta, stralucire si feminitate.

Ea a purtat un set de bijuterii din perle si cristale Swarovski Emerald, acel verde intens care a fascinat-o si pe Angelina Jolie. Colier, cercei si floare de par au fost condimentele care au dat savoare rochiei ei superbe.

Colierul a fost realizat cu perle Swarovski nuanta Cream, in preponderenta de 6mm, mai putin zona centrala unde am folosit marle de 8, respectiv, 10 mm si cristale lacrima de 10mm, Swarovski Emerald.
la_voilette_roxana_cercei_candelabru_mireasa_cercei_argint_cu_perle_si_cristale_swarovski_verzi_emerald_by_charm_de_paris2

Cerceii cu cristale rotunde in suport de argint, candelabru din argint si perle si cristale lacrima emerald au fost asortati atat colierului cat ci accesoriului de par cu pene pe care Roxana l-a prins la baza cocului pentru un plus de rafinament. 


la_voilette-roxana_floare_de_par_cu_cristal_swarovski_emerald_organza_dantela_pene_by_charm_de_Paris 

Nici micuta Bibi, fetita Roxanei, nu a fost mai prejos. Ea a fost accesorizata cu o floare charmanta din matase si cristale Swarowski, care i-au completat imagine de mica printesa.


floare_de_par_bentita_pentru_fetite_cristale_swrovski_by_charm_de_paris 


Setul La Voilette - Roxana se poate realiza cu cristale lacrima intr-o multitudine de nunate, pe care va invit sa le vizualizati in PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si sa va alegeti cristalul preferat!


la_voilette-roxana_set_bijuterii_mireasa_bijuterii_argint_cu_perle_si_cristale_mirese_by_charm_de_paris 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it