14 iulie, 2011

Eclipse Solaire - bijuterii cu Swarovski Sunflower



Eleganta feminina s-a concretizat mereu prin simplitate si bun gust. Simplitatea este forma adevaratei maretii si asa cum spunea si Yves Saint Laurent, nu trebuie confundata eleganta cu snobismul. 

Eleganta suprema, distinctie si feminitate sunt elementele subliniate de catre aceste accesorii care au completat lookul plin de stralucire al Doamnei Cristina. In momentul in care am cunoscut-o, mi-am dat seama ca este o persoana care desi isi doreste sa aiba mereu o aparitie speciala, nu uita de regulile de stil si eleganta.

Nuantele alese pentru realizarea acestor bijuterii au fost negrul clasic si nuanta solara de galben a cristalului Sunflower pentru a se potrivi perfect cu rochia din imagine. A fost achizitionata de la SALON NOVIA BLANCA din Bucuresti unde o sa gasiti in curand si bijuterii Charm de Paris.


clipse_solaire_bijuterii_cristale_swarovski_sunflower_voaleta_cercei_swarovski_by_charm_de_Paris

Nuanta galbena este cea mai calda si mai luminoasa culoare, putand fii usor comparata cu energia unei zile insorite. Stralucitoare, curata si insorita, este culoarea cea mai usor de remarcat. Pe cat de stralucitor si luminos este cristalul galben, pe atat de misterioase sunt restul materialelor negre folosite la realizarea voiletei, care parca absoarbe din luminozitatea cristalului, fiind subliniata din nou elegant acestui contrast.

clipse_solaire_voaleta_accesorii_par_cu_cristale_swarovski_voleta_mireasa_voaleta_neagra_by_charm_de_paris

Bijuteriile Eclipse Solaire au ajutat-o pe Dna. Cristina sa aiba o aparitie spectaculoasa, plina de eleganta, dar in acelasi timp plina de mister, acel mister feminin care ne da de fiecare data o nota aparte.

Se pot realiza si in alte combinatii de culori. Alegeti culoarea preferata din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI

Mai multe modele de Piepteni de par gasiti aici: http://www.charmdeparis.com/tag/accesorii-de-par/

clipse_solaire_voaleta_si_cercei_cu_cristale_swarovski_sunflower_voaleta_organza_si_dantela_cu_cristale_swarovski_by_charm_de_paris
      Cercei     Pieptene
170_lei190_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it