22 noiembrie, 2010

La Voilette - Violeta


La Voilette - Violeta este ultimul set de bijuterii pentru mirese realizat probabil anul acesta. Intrucat am intrat in Postul Craciunului si nu se mai oficiaza ceremonii religioase, cu siguranta Violeta a fost ultima mireasa Charm de Paris in 2010.

Inainte sa va povestesc despre Violeta si setul ei minunat, va amintesc de colaborarea Charm de Paris si Salonul Marguerite, care a demarat incepand cu acest weekend. Asadar, fetele Marguerite va asteapta in  Timisoara pe strada Penes Curcanul nr. 3-5, pentru a va oferi tot sprijinul in realizarea nuntii. Rochii de mireasa superbe din ultimele colectii La Sposa, rochii in regim de consignatie, bijuterii Charm de Paris, decoratiuni Special Event, consiliere de make-up si wedding concept. Ce poate o mireasa sa isi doreasca mai mult?!

Abia astept sa va arat zilele urmatoare seturile de bijuterii minunate pe care le-am realizat special pentru Marguerite.

Acum, inapoi la cristalele noastre! Pe Violeta am cunoscut-o la nunta Claudiei unde a fost fascinata de stralucirea cristalelor din setul purtat de Claudia si s-a hotarat sa imi incredinteze mie sarcina de a realiza bijuteriile pentru ziua in care va fi la randul ei mireasa.

Cristale albe, imaculate, in nuante transparente de Crystal, White Opal si White Alabaster de diverse forme si dimensiuni s-au impletit armonios pe incheietura Violetei, in timp ce inelul cu cristal Swarovski oval Crystal  stralucea indraznet pe mana ei.

Cerceii din argint cu cristal Swarovski, suport metalic dantelat si margele asortate bratarii, si butonii din otel inoxidabil cu cristale Swarovski rotunde Crystal, intregesc setul realizat special pentru nunta Violetei.








 Bratara                      Inel                     Cercei


Mai multe bijuterii pentru mirese gasiti in sectiunea LA VOILETTE by Charm de Paris.
Setul se poate realiza in mail multe variante de culori. Consultati paleta de Cristale Swarovski !
Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com