19 septembrie, 2010

La Voilette - Claudia



Asa cum va spusesem cu ceva timp in urma, Claudia si Petre au avut cununia civila unde ea a purtat o floare de par creata special din acelasi material ca si rochia, iar pe 4 septembrie au avut nunta. In primul rand vreau sa le urez inca o data "Felicitari!" si sa ii multumesc Claudiei ca a purtat cu atata eleganta si rafinament bijuteriile Charm de Paris.


Ea a purtat o pereche de cercei din argint cu cristale Swarovski Violet, bratara din margele Swarovski asortata si 2 flori de par. Floarea de pe zi a fost de fapt o frumoasa voaleta cu floare bujor din petale de organza albe si violet si cristal Swarovski de 14mm, Violet, iar pentru seara o floare mov aprins din organza, tulle si pene mov, cu cristal Swarovski Crystal de 14mm.


De asemeni, Claudia si-a dorit foarte mult ca cele 8 domnisoare de onoare sa poarte in par flori Charm de Paris, asortate cu ea si cu tema nuntii.




Mai multe informatii despre nunta gasiti pe blogul Claudiei: MySignatureInFashion, unde povesteste cat de mult si-a dorit sa aiba o nunta speciala, cat de emotionanata a fost pentru ea ziua nuntii, cum s-a hotarat sa poarte bijuterii realizate pe comanda, cum si-a ales culoarea si asa mai departe.





Bijuterii si accesorii pentru mirese gasiti in sectiunea LA VOILETTE by Charm de Paris.