22 septembrie, 2010

Mirese Disperate cu Charm


Am fost contactata de echipa de la Mirese Disperate acum ceva vreme pentru un articol cu accesorii si bijuterii Charm de Paris pentru mirese, iar azi a aparut pe site.  Sunt foarte incantata de colaborarea noastra si prin prisma faptului ca articolul a fost realizat sub forma de interviu iar intrebarile au fost foarte interesante si raspunsurile utile, sper eu, pentru viitoarele mirese.

In ultimul timp am realizat foarte multe bijuterii pentru mirese, cum v-am mai spus, unele le-am postat deja, multe o sa apara in curand, iar unele dintre ele le puteti vedea in cadrul articolului (www.miresedisperate.ro)



Voal, voaleta sau accesoriu de par?
Din punctul meu de vedere, intotdeauna am iubit voaleta si aerul misterios al femeii ce isi ascunde chipul sub voaleta diafana. Insa fiecare mireasa isi alege voalul in functie de gusturile proprii, de silueta rochiei, de intregul concept al nuntii,
 
Voaletele au devenit foarte populare printre miresele care imbratiseaza un stil modern, renuntand la imaginea miresei clasice, cu voal lung, cu fata acoperita si trena impunatoare. Tot mai multe dintre mirese prefera voaleta si florile de par pentru ca sunt mult mai comod de purtat si mai de efect. Majoritatea clientelor Charm de Paris au ales sa poarte voaleta pentru ceremonia religioasa si o floare mai colorata la petrecere.

Pieptenele este un accesoriu elegant, de obicei preferat de miresele care au o nunta clasica, traditionala si poate fi adaptat la diverse tipuri de coafuri, fiind decorat cu pietricele, perlute sau cristale.
 
Ce culori prefera miresele pentru accesoriile de par?
Cele mai multe dintre mirese prefera nuante de alb, crem, ivory sau culori pastelate diafane. Exista, insa, si exceptii! Le admir pentru indrazneala de a rupe monotonia unei rochii albe pe miresele care folosesc pete de culoare contrastante. Se cauta bijuterii cu cristale Swarovski Fuchsia asortate buchetului de flori, voaleta cu floare de par si pene asortata pantofilor mov violet, butonii mirelui asortati cravatei sau bijuteriilor miresei, flori de par pentru domnisoarele de onoare asortate cu tema nuntii si lista poate continua.

Cum sa-si aleaga o mireasa accesoriul de par?
Fiecare dintre noi isi doreste sa arate in ziua nuntii intr-un anume fel: romantica, clasica, boema, extravaganta. Rochia, coafura, bijuteriile, voalul, voaleta, accesoriile de par, toate contribuie la realizarea imaginii dorite. Alegerea coafurii trebuie sa tina cont de alegerea rochiei, alegerea accesoriului de par in functie de coafura si astfel, totul se leaga, formand o imagine unitara si armonioasa.



Restul articolului il gasiti aici: www.miresedisperate.ro





.