01 noiembrie, 2010

La Voilette - CameliaSetul de bijuterii La Voilette - Camelia face parte din colectia de bijuterii pentru mirese, La Voilette si este compus din cercei si lantisor cu cristale Swarovski lacrima baroque. 

Cerceii ii cunoasteti deja, sunt Champagne Mariage, printre primii realizati in colectia pentru mirese, iar Camelia si-a dorit pe langa acesti cercei diafani si un lantisor asortat. Eu i-am propus varianta cu cristale lacrima baroque asortate cu cerceii. A fost foarte incantata si astfel a luat nastere setul La Voilette - Camelia, pe care ea l-a purtat cu multa gratie in ziua nuntii.Cerceii sunt compusi din toarte de argint, cristale Swarovski fluture Crystal AB si cristal lacrima baroque Swarovski Crystal, avand lungimea de aproximativ 6 cm.

Lantisorul este din argint cu 3 cristale Swarovski lacrima baroque in nunatele Crystal si Crystal AB, avand lungimea de 40 cm cu posibilitate de prelungine de inca 7-8 cm.Mai multe bijuterii pentru mirese gasiti in sectiunea LA VOILETTE by Charm de Paris.