25 noiembrie, 2010

Chandelier Crystal


Cerceii  Chandelier Crystal sunt realizati cu toarte din argint cu surub, candelabru dantelat  din argint si o ploaie de cristale Swarovski, rotunde, biconice si lacrima baroque Crystal AB. Toate danseaza elegant intr-un candelabru de lunima si culoare.

Dupa cum va spuneam, am inceput colaborarea cu Salon Marguerite, un loc minunat in care miresele gasesc consiliere in tot ceea ce inseamna organizarea unei nunti (rochii superbe bijuterii pretioase, aranjamente deosebite si nu numai). Special  pentru Marguerite am realizat alaturi de alte bijuterii, acesti cercei minunati pentru viitoarele mirese.

O sa fii mireasa in 2011 si febra pregatirilor a inceput deja? Treci pe la Marguerite si impreuna, la o cafea, gasim solutii la toate dorintele tale!

Cerceii  Chandelier Crystal se pot realiza cu cristale intr-o multitudine de culori. Pentru a-ti alege culoarea sau culorile preferate, consulta Paleta de Cristale Swarovski si nu ezita sa imi scri la contact@charmdepris.com pentru comenzi sau consiliere.



Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.