19 noiembrie, 2010

High Street Cardigans ♥ Charm de Paris ♥ High Street Cardigans



Cu siguranta multe dintre voi, fashionistele, o stiti deja pe Ana, si site-ul ei de moda highstreetcardigans.com. E o tipa super din Arad care dupa parerea mea are "a great sense of style", fiind o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cititoarele ei. De cand i-am descoperit blogul urmaresc aproape zilnic sa vad ce minutatii de haine a mai scos din dulap si in ce superbe combinatii le-a imbracat.

Intr-una din zilele trecute Ana a purtat un colier Charm de Paris, intr-un mod cu totul inedit. Ea a ales sa il poarte ca si bentita, pe cap! O felicit pe Ana pentru idee! Asa-i ca-i sta minunat?!


Ii multumesc Anei inca o data pe aceasta cale si pentru faptul ca a facut introducerea in noua colectie de flori Marie Antoinette. 

Mai multe nu va spun! Urmariti Charm de Paris si in curand veti avea parte de o surpriza! Plus multe concursuri cu premii. Stay tuned!





Si pentru ca are un simt foarte dezvoltat al frumosului si femininului, tipic femeilor increzatoare si charmante, Ana a realizat in vara o colectie de rochii superbe, intitulata Snobbish Breakfast de care eu m-am indragostit pe loc.


Detalii despre superba colectie, ce a inspirat-o in realizarea ei, cum i-a ales numele si multe alte lucruri interesante gasiti pe siteul ei:  www.highstreetcardigans.com

Now let's see what happens when Snobbish Breakfast meets Charm de Paris! ;)


 (Rochie Snobbish Breakfast, cercei Tresor by Charm de Paris, inel Desert Rose by Charm de Paris)


 (Rochie Snobbish Breakfast, cercei Rosalinda by Charm de Paris, inel Denise Purple Haze by Charm de Paris)


(Rochie Snobbish Breakfast, set bijuterii cu perle Swarovski Perles Cameo by Charm de Paris)


(Rochie Snobbish Breakfast, Floare de par din dantela Marie Antoinette by Charm de Paris, colier Perles des Jardins by Charm de Paris)


(Rochie Snobbish Breakfast, Floare de par cu fluturi Marie Antoinette by Charm de Paris, inel Fleur Vert by Charm de Paris si bratara Rosalinda by Charm de Paris)


(Rochie Snobbish Breakfast, Set bijuterii Les Bonbon Rouges by Charm de Paris)