29 iulie, 2011

La Voilette - Nicolette




Frumusetea nu se masoara prin volum. O singura floare pune in evidenta un copac mare. O singura stea confera armonie intensitatii cerului intunecat. O imbratisare face cat o mie de cuvinte. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept...

Zambeste ca si cum esti numai tu si el, danseaza ca si cum nu te-ar vedea decat stelele, canta, ca si cum nu te-ar auzi decat sirenele, traieste ca si cum azi incepe ziua de maine.


La_Voilette_Nicolette_cercei_flori_cu_clipsuri_cristale_swarovski_crystal_golden_shadow_by_charm_de_paris
Nicoleta si-a dorit pentru ziua nuntii ei o pereche de cercei eleganti, retro-chic, pe robul urechii. Modelul preferat de Nico au fost cerceii in forma de floare (aprox. 2 cm in diametru) cu cristale Swarovski Crystal Golden Shadow cu prindere clips.

Poarta intr-o zi atat de minunata ceva creat special pentru tine, cu materiale comandate special pentru acea piesa, respectand cu exactitate dorintele tale! Alege-ti nuanta preferata de cristal din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si ceea ce parea doar un vis frumos devine realitate.



La_Voilette_Nicolette_bijuterii_mireasa_cercei_cu_clipsuri_lucrati_manual_cristale_swarovski_crystal_golden_shadow_by_charm_de_paris250_lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


28 iulie, 2011

Rosalinda Sereine




Traim intr-o lume plina de culoare si ne sunt oferite adevarate spectacole vizuale la tot pasul. Toate aceste culoari, fie ca le imbracam, le purtam sau ne inconjoara au diverse efecte asupra noastra. Atunci cand culorile puternice de vara nu te inspira, incearca culori pastelate, delicate. 

Roz opal si bleo de Caraibe te cucereste cat ai zice Rosalinda Sereine. Adaugam dantela metalica, ciucurasi si multa dragoste si ... Voila'!

Pentru o vara romantica poarta rozuri, nude-uri, movuri prafuite sau culori pastelate.


rosalinda_sereine_cercei_lucrati_manual_cu_cristale_swarovski_rose_water_opal_cercei_candelabru_cristale_si_margele_bhldn_charm_de_paris2



rosalinda_sereine_cercei_cu_cristale_swarovski_rose_water_opal_cercei_candelabru_cristale_si_margele_bhldn_cercei_de_vara_charm_de_paris278_lei_pret_special

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com
 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it




25 iulie, 2011

Lost in Vacation



Mes Cheriees, imi cer scuze pentru lipsa de bijuterii charmante din ultima perioada dar am o scuza! Am fost in vacanta! M-am recompensat cu 7 minunate zile de soare, relaxare si rasfat dupa un an plin de realizari, proiecte si zambete/imbratisari de multumire din partea voastra.

Am fost in patria fascinantei Cleopatra, Nefertiti sau Hacepsut. Femei puternice, frumoase, intelepte care au marcat nu numai viata barbatilor din jurul lor dar si mii de ani de istorie.

"Nu exista o alta tara care sa ascunda atatea minuni", scria Herodot cu 2400 de ani in urma. Gandindu-te la Egipt iti vin in minte locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutankhamon si imaginea unei civilizatii de mult disparute, ale carei taine nu au fost descifrate in totalitate nici pana azi.


IMG_1005

IMG_0928

IMG_1261

DSC_3289

IMG_0485


Multi considera perioada Egiptului antic ca origine a artei moderne a bijuteriilor. In acea perioada executia de bijuterii a devenit o profesie iar tehnicile s-au dezvoltat pentru a crea o varietate de stiluri si functionalitati. Bijutierii au inceput sa foloseasca o gama larga de materiale si chiar daca maiestria era apreciata, valoarea consta in functia de protectie a bijuteriilor, ca si amulete sau talismane. Se folosea extensiv aurul, mai ales pentru ca se prelucreaza mai usor decat alte materiale.

egipt-bijuterii

Egiptenii traiau cu credinta ca fiecare piatra pretioasa este incarcata cu puteri mistice care se vor proiecta asupra purtatorilor. Simbolurile, ca cel al Scarabeului sacru, formau o parte semnificativa a bijuteriilor care se purtau, fapt venind si din credinta in sacraliatea simbolurilor respective.

cleopatra_colaj

Nu degeaba regina Cleopatra era etalonul frumusetii in lumea antica, detinatoarea unor retete secrete de frumusete bine pastrate. Astazi, chipul sau numele ei sunt asociate unor linii de produse cosmetice, bijuterii sau parfumuri. Obiectele de frumusete sunt la mare cautare printre turisti: oglinzile sunt cu totul deosebite, dar nici casetele pentru bijuterii sau sticlutele de parfumuri nu sunt mai prejos!


bijuterii_egiptene
Bijuterii de aur si argint. Este cunoscut faptul ca egiptenii divinizeaza aurul, caci, potrivit traditiei,  acest metal nobil acoperea pielea zeilor si, prin extensie, si pe cea a faraonilor, care se credea ca au esenta divina – dovada, abundenta de masti funerare din aur si numeroasele obiecte din aur gasite in mormintele faraonilor. Cele mai raspandite sunt bijuteriile cu motive egiptene, bratarile purtate pe antebrat, dar si pandantivele in forma de tablita, personalizate cu numele turistului, scris cu pictograme, cunoscute sub numele de “cartouche”.

Bijuteriile cu pietre semipretioase. In special zonele turistice abunda in mici ateliere de bijuterii care slefuiesc si prelucreaza pietrele semipretioase, sideful si onixul. Va puteti alege piatra dorita, modelul, iar bijuteria va fi confectionata sub ochii Dvs.
De asemeni, prelucrarea manuala a alabastrului este unul din mestesugurile traditionale in Egipt. Uneltele folosite pentru a sculpta roca si a o slefui sunt aceleasi ca si acum sute de ani, insa rezultatul poate fi spectaculos.

IMG_0469

IMG_0456

Asta e doar o mica parte din ce se poate impartasi dintr-o calatorie minunata care este Egiptul. Pentru ca cele 7 zile au presarate nu numai cu piramide si temple, simboluri si faraoni, ci si cu minunate recifuri de corali, parasailing, plaje virgine, oameni prietenosi si festinuri culinare, va las pe voi sa explorati Egiptul cu proprii ochi si sa alegeti acele mistere si minuni care va fascineaza mai mult.

IMG_0649

17 iulie, 2011

La Voilette - Liana {bijuterii mireasa cu cristale mov}



Tot ce ne inconjoara are o culoare, un parfum sau un sunet. Am fost tentate deseori sa ne intrebam care este culoarea care ni s-ar potrivi...si nu am gasit intotdeauna raspunsul sau daca l-am gasit nu am fost intotdeauna multumite de el. Se stie ca fiecarei persoane i se potrivesc doar anumite culori...si asta deoarece fiecare culoare potenteaza cate un tip de personalitate.

Vreau sa fiu eleganta, sa imi fie subliniate liniile chipului si culoarea ochilor, feminina, o aparitie suava. In acelasi timp vreau sa par misterioasa, plina de charm, stralucitoare. Astea sunt dointele fiecarei mirese in momentul in care doresc sa isi aleaga bijuteriile si accesoriile care sa le completeze tinuta in cea mai importanta zi din viata.


la_voilette_liana_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_seturi_bijuterii_swarovski_bijuterii_argint_cu_cristale_by_charm_de_paris
Liana a dorit sa aiba o aparitie plina de charm, gingasa, dar in acelasi timp misterioasa si foarte eleganta. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa alegem nuanta mov in realizarea bijuteriilor sale, folosind de la nuante deschise precum Light Amethyst si Violet, pana Tanzanite.

Cerceii realizati cu elemente din argint, suport pe lobul urechii si candelabru lunguiet, impreuna cu bratara cu cristale in aceleasi nuante au fost bijuteriile perfecte pentru Liana.

la_voilette_laian_bratara_cu_cristale_swarovski_mireasa_by_charm_de_paris

Dincolo de frumusetea si stralucirea bijuteriilor, culoarea violet este o culoare cu semnificatii duale. Pe de o parte reprezinta bogatia, rafinamentul, provocarea, in vechime fiind considerata o culoare conservatoare. Pe de alta parte inspira misterul si exotismul. O culoare care fascineaza si intriga in acelasi timp, a carei proprie istorie poarta valente contractictorii. Violetul este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.



la_voilette_liana_bijuterii_argint_cu_swarovski_bijuterii_mirese_bijuterii_unicat_by_charm_de_paris


14 iulie, 2011

Eclipse Solaire - bijuterii cu Swarovski Sunflower



Eleganta feminina s-a concretizat mereu prin simplitate si bun gust. Simplitatea este forma adevaratei maretii si asa cum spunea si Yves Saint Laurent, nu trebuie confundata eleganta cu snobismul. 

Eleganta suprema, distinctie si feminitate sunt elementele subliniate de catre aceste accesorii care au completat lookul plin de stralucire al Doamnei Cristina. In momentul in care am cunoscut-o, mi-am dat seama ca este o persoana care desi isi doreste sa aiba mereu o aparitie speciala, nu uita de regulile de stil si eleganta.

Nuantele alese pentru realizarea acestor bijuterii au fost negrul clasic si nuanta solara de galben a cristalului Sunflower pentru a se potrivi perfect cu rochia din imagine. A fost achizitionata de la SALON NOVIA BLANCA din Bucuresti unde o sa gasiti in curand si bijuterii Charm de Paris.


clipse_solaire_bijuterii_cristale_swarovski_sunflower_voaleta_cercei_swarovski_by_charm_de_Paris

Nuanta galbena este cea mai calda si mai luminoasa culoare, putand fii usor comparata cu energia unei zile insorite. Stralucitoare, curata si insorita, este culoarea cea mai usor de remarcat. Pe cat de stralucitor si luminos este cristalul galben, pe atat de misterioase sunt restul materialelor negre folosite la realizarea voiletei, care parca absoarbe din luminozitatea cristalului, fiind subliniata din nou elegant acestui contrast.

clipse_solaire_voaleta_accesorii_par_cu_cristale_swarovski_voleta_mireasa_voaleta_neagra_by_charm_de_paris

Bijuteriile Eclipse Solaire au ajutat-o pe Dna. Cristina sa aiba o aparitie spectaculoasa, plina de eleganta, dar in acelasi timp plina de mister, acel mister feminin care ne da de fiecare data o nota aparte.

Se pot realiza si in alte combinatii de culori. Alegeti culoarea preferata din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI

Mai multe modele de Piepteni de par gasiti aici: http://www.charmdeparis.com/tag/accesorii-de-par/

clipse_solaire_voaleta_si_cercei_cu_cristale_swarovski_sunflower_voaleta_organza_si_dantela_cu_cristale_swarovski_by_charm_de_paris
      Cercei     Pieptene
170_lei190_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


12 iulie, 2011

Adelina - mireasa Charm de Paris



Pe masura ce ziua cea mare se apropie, simti cum bucuria si nerabdarea te napadesc iar sentimentul de implinire atinge taramuri necunoscute.

Desi nu a fost prima mireasa Charm de Paris din acest an, Adelina cred ca a fost prima care mi-a trimis pozele de la nunta. Am intarziat putin postarea lor din motive tehnice dar eram nerabdatoare sa va arat si voua cat de frumoasa a fost Adelina in ziua nuntii.

Asa cum spunea si Theo (theomanusaride.ro), Adelina si sotul ei Gabi au avut o nunta superba, foarte bine gandita si organizata cu mici detalii care au creat acea atmosfera absolut boema care o prinde atat de bine pe Adelina.



5836310744_7312372fd4_o

Cand am vazut pentru prima data pozele am fost absolut fascinata de detalii! De la decor pana la buchet si locatia restaurantului, nunta Adelinei si a lui Gabi a fost una inedita. Ii felicit pentru toate alegerile facute si le urez o viata fericita, plina de impliniri si frumoasa asa ca ei doi impreuna!


Orice model de bijuterii de mireasa ai alege, asigura-te ca ele creeaza un set frumos cu toate  celelalte accesorii; tine cont de rochie, voal, incaltaminte, buchet, pentru a avea un look complet.

Adelina a purtat un set de bijuterii realizat cu perle si cristale pe care il gasiti aici: La Voilette - Adelina 


5835760955_18369fc2ed_o

5835759647_3cf1444f50_o

5836311558_25e4489cc3_o

06 iulie, 2011

La Voilette - Roxana {bijuterii mireasa cu perle si cristale Swarovski}



 Gasesc ca e minunat sa traiesti, sa respiri, sa mananci, sa vorbesti, sa te bucuri de lucruri simple si sa imparti cu cei dragi clipe frumoase. Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Ce inseamna fericirea pentru fiecare dintre noi? 

Roxana este o femeie implinita, care are alaturi un sot iubitor si un copil frumos. Pentru ea, fiintele dragi reprezinta comoara cea mai de pret. Este o tanara frumoasa, care si-a dorit ca in ziua nuntii sa arate superb in primul rand pentru cei iubiti.

 La_Voilette-Roxana_bijuterii_cu_perle_si_cristale_swarovski_pentru_mirese_bijuterii_lucrate_manual_pe_comanda_by_charm_de_paris


Ca fiecare mireasa care a ales Charm de Paris pentru ziua nuntii, Roxana a reusit sa aiba o aparitie plina de eleganta, stralucire si feminitate.

Ea a purtat un set de bijuterii din perle si cristale Swarovski Emerald, acel verde intens care a fascinat-o si pe Angelina Jolie. Colier, cercei si floare de par au fost condimentele care au dat savoare rochiei ei superbe.

Colierul a fost realizat cu perle Swarovski nuanta Cream, in preponderenta de 6mm, mai putin zona centrala unde am folosit marle de 8, respectiv, 10 mm si cristale lacrima de 10mm, Swarovski Emerald.
la_voilette_roxana_cercei_candelabru_mireasa_cercei_argint_cu_perle_si_cristale_swarovski_verzi_emerald_by_charm_de_paris2

Cerceii cu cristale rotunde in suport de argint, candelabru din argint si perle si cristale lacrima emerald au fost asortati atat colierului cat ci accesoriului de par cu pene pe care Roxana l-a prins la baza cocului pentru un plus de rafinament. 


la_voilette-roxana_floare_de_par_cu_cristal_swarovski_emerald_organza_dantela_pene_by_charm_de_Paris 

Nici micuta Bibi, fetita Roxanei, nu a fost mai prejos. Ea a fost accesorizata cu o floare charmanta din matase si cristale Swarowski, care i-au completat imagine de mica printesa.


floare_de_par_bentita_pentru_fetite_cristale_swrovski_by_charm_de_paris 


Setul La Voilette - Roxana se poate realiza cu cristale lacrima intr-o multitudine de nunate, pe care va invit sa le vizualizati in PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si sa va alegeti cristalul preferat!


la_voilette-roxana_set_bijuterii_mireasa_bijuterii_argint_cu_perle_si_cristale_mirese_by_charm_de_paris 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

03 iulie, 2011

Nunta princiara - Albert de Monaco & Charlene

2 iulie 2011, o zi istorica pentru Printul Albert de Monaco si iubita sa Charlene Wittstock care au spus da in fata lui Dumnezeu si a intregii lumi.  Dupa ce am asistat cu mare emotie in suflet la nunta Printului William si a frumoasei sale logodnice, Kate, de data aceasta alte doua figuri roiale ne-au facut sa visam la fast si iubire ca in povesti.

Nunta a fost plina de eleganta, exact asa cum se preteaza sa fie o nunta regala!

Imbracata intr-o rochie absolut superba semnata Giorgio Armani, din 130 metri de matase, 30,000 de pietre aurii, 40,000 de cristale Swarowski si 20,000 de perle, mireasa a stralucit pur si simplu. Deosebit de eleganta in primul rand prin atitudine si tinuta, Charlene a fermecat o lume intreaga.


nunta_albert_de_monaco_si_charlene
nunta_albert_de_monaco_si_charlene_2

Printesa a purtat un voal foarte lung, la fel ca si trena, si o frumoasa floare din diamante si cristale ca si accesoriu de par. La petrecerea si balul ce a avut loc incepand cu ora 22:30, aceste au fost inlocuite de o diadema deosebit de frumoasa si finuta, potrivita rochiei de seara alba cu volane creata tot de Armani.

0-charlene3
Ca la orice nunta regala, invitatii au facut senzatie. Domnii in uniforme sau costume perfect croite, iar doamnele etaland de la cele mai interesante pana la cele mai ciudate tinute accesorizate cu palarii. In mod deosebit am observat precadearea florilor de par sau palariilor cu flori.

nunta_monaco_invitati_accesorii_par
nunta_albert_de_monaco_si_charlene_invitati_accesorii_par
pixel-23


Ultima nunta regala cu fast din Monaco a avut loc cand s-au casatorit parintii lui Rainier, in martie 1920.

Ceremonia in care Grace si Rainier si-au unit destinele a fost intima; au participat numai 100 de persoane. Cei doi s-au casatorit potrivit codului napoleonic. "Actrita de 26 de ani si printul Casei de Grimaldi au spus "Oui", in cadrul unei ceremonii civile, care s-a tinut in sala tronului din secolul XVI", scria corespondentul New York Times, pe 18 aprilie 1956.Rochia lui Grace a fost creata de Helen Rose, cea care a imbracat-o in filmele "High Society" si in "The Swan". A fost cea mai scumpa rochie pe care Rose a creat-o vreodata. Din matase si organza cusute manual, rochia a avut 800.000 paiete si 1500 de perle si cristale. Actrita a purtat un inel Cartier cu smarald de 12 carate, cu doua diamante

grace-kelly-bride-790440