08 august, 2011

La Voilette - Sorina {bijuterii mireasa cu cristale turquoise}


Un zambet larg, o fire jucausa si o apariţie foarte feminina, Sorina este una dintre miresele charmante care m-a fermecat pe loc. Nu numai ca nu ma asteptam sa primesc pozele atat de repede, dar m-am si emotionat foarte tare cand am suprins din nou acea caldura emanata de pozele facute de Theo.

Zambeste, viseaza, iubeste! Eu consider ca zambetul este exprimarea placuta a sufletului. Este urarea de bun venit a lumii sau a unor persoane in viata ta. Zambetul nu costa nimic – spunea cineva – dar valoreaza enorm pentru cel sau cea caruia i-l daruiesti, mai ales daca persoana care primeste zambetul tau se poate asemana atunci cu un desert fierbinte in care nu a mai cazut demult o picatura de apa.

Pentru ziua nunţii, Sorina a ales bijuterii realizate cu cristale Swarovski Light Peach si Indicolite care nu numai ca au completat perfect tinuta Sorinei, dar au creat impreuna cu pantofii si alte mici detalii, acea simetrie cromatica pe care ea si-a dorit-o.


5980992169_a9083cfee2_o


Setul Sorinei este compus din cercei si bratara in nuante de Light Peach si Indicolite.

Cerceii cu cristale rotunde in suport de argint pe lobul urechii, si cristal oval imbracat in dantela metalica, iar bratara din margele de cristal de diferite forme si marimi, pe 3 siraguri cu un delicat detaliu turquoise si inchizatoare din argint.

la_voilette-sorina_bijuterii_mireasa_turcoaz_cristale_swarovski_indicolite_light_peach_bijuterii_nunta_by_charm_de_paris

5980992513_4d19e46970_o


Fotografiile de nunta au fost realizate de Theo Manusaride, careia ii multumesc pentru ca de fiecare data surprinde povestea de dragoste dintre emotie si culoare cu atata nonsalanta incat ai vrea sa retraiesti iar si iar acele clipe.


5981549028_687faefb7c_o
~ Max, sotul Sorinei, purtand Butoni cu Cristale Swarovski Capri Blue ~


la_voilette-sorina_set_bijuterii_mireasa_swarovski_indicolite_swarovski_light_peach_bijuterii_nunta_by_charm_de_paris




Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it