29 august, 2011

La Voilette - Lavinia I. {bijuterii si poze nunta}



"Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii."

Gabriel Jose Garcia Marquez



MedioCSO-27

MCSO521

MedioCSO-441

MedioCSO-13

Aici e inceputul - o revarsare de flori si clopote, de verighete si panglici. Acum luam primele fire de fericire si le coasem la locul lor. Nu exista model de urmat. Timpul va va da fire de matase si bumbac de toate culorile, fire de aur si argint, noduri de intuneric. Trebuie sa le primiti pe toate si impreuna sa teseti din ele o minune, o frumusete numai a voastra. Va doresc sa aveti o casnicie fericita !

La_Voilette_-_Lavinia_I_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_pieptene_cu_cristale_voaleta_mireasa_by_charm_de_paris

La_Voilette_-_Lavinia_I_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_bratara_swarovski_cristale_roz_by_charm_de_paris

Cand am primit pozele de la Lavinia am ramas pur si simplu muta de incantare. Toate miresele sunt frumoase! Emotiile zilei le da o aura si o frumusete aparte, diferita de orice alta ocazie cand ar putea arata perfect. Dar pozele primite de la Lavinia mi-au facut timpul sa stea in loc. Si nu pentru ca a purtat minunate bijuterii cu cristale create special pentru ea, ci pentru ca a stralucit pur si simplu de fericire si implinire.
 .
Bijuteriile pe care le-am realizat pentru Lavinia au fost urmatoarele: pietene de par cu cristale Swarovski Light Rose si Crystal, bratara cu  2 randuri de cristale rotunde cu inchizatoare nasturel de cristale, cercei si inel tot cu Swarovski Light Rose.
 .
A fost absolut minunata!

La_Voilette_-_Lavinia_I_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_bratara_lata_swarovski_cercei_lungi_mireasa_pieptene_cu_cristale_voaleta_mireasa_inel_argint_by_charm_de_paris
mediocso_colaj


MedioCSO-70


Fotografiile de nunta au fost realizate de Medio CSO
In continuare cateva poze si de la sesiunea foto "Trash the dress" a Laviniei si a lui Adi. Enjoy!

mediocso-84

mediocso-87

mediocso-94

mediocso-115

mediocso-92