02 martie, 2011

La Voilette - Diana


Asa cum va spuneam intr-un post anterior, exista nunti si iarna! Si sunt chiar frumoase si pline de charm. 

Diana este prima Prima Mireasa Charm de Paris din 2011 si deschide colectia de bijuterii si accesorii pentru mirese La Voilette din acest an. Am avut placerea sa o cunosc pe Diana cu ocazia vizitei mele la Bucuresti, si i-am inmanat personal bijuteriile pe care le comandase pentru nunta ce urma sa aiba loc in doar cateva zile. Abia astept sa vad pozele! Sunt convinsa ca a stralucit si a fost o adevarata lady cu bijuteriile Charm de Paris de inspiratie vintage.



Diana a puratat cercei cu cristale Swarovski Light Peach de 18x13mm in suport dantelat cu toarte de argint si o voaleta foarte cocheta de inspiratie vintage. In fotografie este  doar o parte din voaleta, si anume brosa de par cu cristale Swarovski Crystal, rotunde si lunguiete, si Light Peach in centru, asoratata cerceilor, care a fost atasata plasei cu ochiuri mici ce i-a acoperit fata in timpul ceremoniei religioase.

{ Pretul se refera la set: cercei + voaleta: brosa cu cristale si voalul }

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com