16 martie, 2011

Chansonette de Perles


Vintage - eleganta fara varsta. Rafinat, caracterizat prin materiale fine precum dantela, matasea sau siraguri de perle, acest stil readuce in atentie atmosfera boema a vremurilor trecute. 

Dominate de parfumul anilor trecuti, piesele vintage te invita sa fii seducatoare intr-un mod diferit. O singura bijuterie deosebita e de ajuns pentru un look aparent simplu dar sofisticat: un inel cu strasuri supradimensionat sau o brosa camee pretiosa. Nu in ultimul rand, un colier din perle autentice va oferi rafinament si bun gust oricarei tinute.



Colierul de perle Chansonette de Perles este realizat cu perle Swarovski de 8 si 6mm, pe 2 siraguri asimetrice, si cristal lacrima Swarovski Crystal Golden Shadow de 30x20mm agatat de un delicat suport metalic dantelat care accentueaza si mai mult sorgintea vintage a acestei bijuterii.

Se asorteaza perfect cu setul de bijuterii Perles Desir Ensemble, si se poate realiza si cu alte nuante de cristale. Alegeti-va culoarea dorita din Paleta de Cristale Swarovski.



Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com

Mai multe bijuterii de inspiratie Vintage gasiti in colectia Tresor by Charm de Paris.