19 decembrie, 2010

Charm de Noel


A venit iarna! In sfarsit...! Pentru mine iarna vine atunci cand ninge, cand ne ingheata nasul de frig si cand simti miros de mere glazurate si vin brulé in aer! In curand impodobim bradul, asteptam colindatorii si pe Mosul cu cadouri.

Daca nu stiti inca ce cadou sa luati persoanelor drage, sau ce sa purtati cu ocazia petrecerilor de Craciun si Revelion, eu va propun cateva variante de bijuterii cu Charm de Paris! Si nu oricum, si la preturi speciale... de sarbatoare!

Cu ocazia asta va anunt si programul de sarbatori. Charm de Paris va lucra pentru ca voi sa straluciti de sarbatori pana pe 23 decembrie, dupa care intra in vacanta si revine din 28 decembrie.



Setul Gouttes Cristal Chérie este format di cercei si lantisor cu pandantiv. Toate componentele setului sunt din argint, iar cristalele Swarovski sunt nuanta Ruby. Lantul are lungimea de 40 cm, cu posibilitate de prelungire, pandantiv din argint cu 2 cristale lacrima intr-o frumoasa forma de crenguta.



*******************************




Cerceii Chandelier Rouge sunt realizati cu cristale Swarovski Siam, candelabru dantelat din argint si toarte cu inchizatoare cu clapeta tot din argint. Lungime totala aproximativ 5,5 cm. Vrei sa porti o tinuta eleganta de Craciun?! Asorteaz-o cu acesti cercei in nuante de rosu intens precum spiritul sarbatorilor!

******************************



Setul True Black Diamond este format din inel si cercei cu cristale plate Swarovski Black Diamond. Inelul are diametrul reglabil si este realizat cu cristal Swarovski multifatetat nuanta Black Diamond, asemeni cerceilor, care sunt din argint si au diametrul de 10mm.