01 martie, 2010

Participa la concurs!

Castiga o cordeluta cu floare “Marie Antoinette”!

Participa la concurs in perioada 1 martie – 8 martie 2010 si poti castiga o cordeluta cu floare “Marie Antoinette” oferita de Charm de Paris !





Cu ocazia venirii primaverii si a zilei de 8 Marie, cand sarbatorim femeia in toate intruchiparile ei: iubita, mama, sora, sotie, prietena, Charm de Paris ofera cadou o cordeluta cu floare Marie Antoinette, detasabila, ce poate fi purtat ca accesoriu de par sau ca brosa, uneia dintre cititoarele sale.

In perioada 1-8 Martie, intra pe site, lasa un comentariu la bijuteria Charm de Paris pe care ti-ai dori sa o primesti de la persoana iubita, spune-ne de unde ai auzit de Charm de Paris si poti castiga frumosul premiu. Obligatoriu: semneaza-te cu numele complet si orasul in care locuiesti (EX: Popescu Alina - Bucuresti)!

Cu cat mai multe comentarii cu atat mai multe sanse de castig!

Premiul se va acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Numele castigatoarei va fi afisat pe site-ul Charm de Paris.
Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi trageri la sorti. :)

Succes tuturor! 
 
Bisous! 



(Adaug o informatie suplimentara pentru a lamuri participantii la concurs! Deoarece concursul se desfasoara in acelasi timp pe mai multe site-uri, tin sa specific faptul ca fiecare sursa de participare primeste un premiu!!! Asadar, exista 4 sau 5 premii  identice puse la dispozitie de Charm de Paris in functie de site-ul de referinta. De aceea va rog sa nu omiteti specificati pe langa NUMELE COMPLET SI ORASUL UNDE LOCUITI, SI SURSA de unde ati auzit de Charm de Paris pentru a creste sansele de castigare a premiului ! Sper ca am lamurit situatia! )