27 martie, 2010

Another Perfect Day

... in sfarsit e weekend! Relaxare si rasfat... si asta e doar inceputul. Profit de aceasta ocazie pentru a va anunta ca in perioada 1-10 aprilie Charm de Paris va fi in vacanta. Comenzile primite deja, sau cele care vin pana inclusiv miercuri, se livreaza pana joi 1.04. Dupa care, din 10.04 se reintra in normal.

Acum ca am lamurit partea "tehnica"  sa trecem la partea "creativa" a postului. Rasfoind internetul, mai exact un site de referinta in ceea ce priveste tendintele in moda si accesorii, colectiile trecute, prezente si viitoare ale marilor case de moda si designerilor celebrii, style.com, mi-am oprit atentia asupra colectiei de primavara a lui John Galliano.

Asa cum ne-a obisnuit atat in colectiile pe care se semneaza sub propriul nume/brand cat si cele pentru casa Dior, nici colectia de primavara 2010 nu face exceptie de la regula sau rabat de la creativitate. Este o colectie fabuloasa, plina de dramatism, personaje exuberante si accesorii impresionante. Este primavara in acceptiunea creatorului francez.

Las imaginile sa vorbeasca de la sine...









Bon weekend!
Bisous!