09 decembrie, 2011

Fashion Show { Rochii La Sposa & Bijuterii Charm de Paris }



Te-a cerut? Ai acceptat? Ati fixat data? Atunci ar trebui sa incepi sa te gandesti la cele mai importante lucruri: Rochia de mireasa si Bijuteriile.

Salon Marguerite si Charm de Paris s-au gandit la ele pentru tine! Vino la Eve Fashion Lounge, Vineri 9.Decembrie.2011, ora 9 seara la Fashion Show-ul cu rochii de mirese din noua colectie La Sposa si bijuterii Charm de Paris cu cristale Swarovski si materiale pretioase, create special pentru miresele indraznete si fetele chic ce vor sa straluceasca in stil parizian la petrecerile acestei ierni!
Read More

colaj_charm_de_paris

Bijuteriile si accesoriile sunt cele care transforma orice tinuta de mireasa intr-un look autentic. Indrazneala culorilor si extravaganta cerceilor, a inelelor si a colierelor spectaculoase, pot scoate din monotonie rochia alba de mireasa si te pot situa in topul celor mai indraznete mirese.

Bijuteriile trebuie sa se armonizeze perfect cu detaliile si modelul rochiei, sa se potriveasca personalitatii fiecareia. Regula de baza: balanseaza o rochie incarcata cu bijuterii in linii simple sau completeaza o rochie clasica cu bijuterii care sa-i adauge un plus de stralucire!

Ne vedem vineri la Fashion Show sa vedem ce ne-a pregatit La Sposa pentru 2012 si ce combinatii indraznete de cristale se potrivesc cel mai bine noilor modele de rochii de mireasa!

Bisous!