21 decembrie, 2011

Colier si cercei cu cristale Swarovski - { Ice Queen }


Fiecareia dintre noi ii place sa ofere cadouri si in egala masura sa primeasca! Atunci cand alegem un dar trebuie sa ne gandim daca este in acord cu stilul persoanei care le va primi, nu cu al nostru, pentru ca de cele mai multe ori gusturile nu se potrivesc.

Romantica, extravaganta, clasica - oricarei personalitati si tipologii i se potriveste un anumit tip de bijuterie, culoare, dimensiune. Ofera cu drag o bijuterie Charm de Paris realizata cu multa dragoste si cristale Swarovski!


ice_queen_bijuterii_cu_cristale_swarovski_bijuterii_pe_comanda_timisoara_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris

Bijuteriile Ice Queen fac parte din  { colectia Swarovski Belle Noel }.
Colierul este realizat din lant de argint, ornament metalic dantelat si cristale Swarovski Cristal model baroque de 2,8 cm lungime, si fluturasi cu reflexii multicolore Crystal AB, in aceeasi combinatie ca si la cercei.

Cerceii au toartele din argint si o lungime totala de aproximativ 5cm. Colierul se realizeaza in functie de preferinte, la baza gatului sau lung pentru rochii decoltate.



ice_queen_cercei_swarovski_cu_cristale_baroc_cercei_pe_comanda_cu_cristale_bijuterii_timisoara_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris
ice_queen_colier_cu_cristale_swarovski_crystal_baroc_bijuterii_swarovski_pe_comanda_by_charm_de_parisconstancejablonskivogueitalianovember20112

Mai multe bijuterii din colectia { colectia Swarovski Belle Noel }  gasiti aici:

 
belle_noel


ice_queen_colier_si_cercei_swarovski_bijuterii_lucrate_manual_cu_cristale_swarovski_by_charm_de_paris

270_lei
{ Pretul se refera la set: colier + cercei }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com