31 octombrie, 2011

La Voilette - Lavinia H. { bijuterii si poze }

 
Draga Iulia,
bijuteriile au fost foarte apreciate au facut parte din look iar cel mai important ca am fost EU atunci cand le-am purtat. Ma definesc si asta cred ca e unu din ingredientele principale. A fost o zi tare faina am fost relaxati si zambareti am avut timp de glume, pupici si tot ce a mai fost nevoie sa ne simtim bine.
Din cate auzeam inainte ca esti streasata, nu dormi ... etc., din fericire la noi nu s-a aplicat chiar din contra, a fost o zi cu a lot of fun si asta cred ca s-a simtit din plin... chiar si in poze. Sper ca la nunta sa pastram cel putin acelasi tonus si voie buna.
Multumesc pentru bijuteriile care au ajutat la o zi de vis :) la propriu.

Cu drag,
Lavinia


la_voilette_lavinia_bijuterii_cristale_swarovski_pe_comanda_swarovski_timisoara_bijuterii_unicat_mireasa_by_charm_de_paris
Pentru Lavinia, am creat atat bijuteriile pentru cununia civila cat si pentru nunta. Pe de o parte pastelate, jucause, romantice pe de alta parte elegante, imaculate, unice, asa si le-a dorit Lavinia pentru cele doua evenimente importante din viata ei.
 


la_voilette_lavinia_cercei_mireasa_cu_cristale_si_margele_swarovski_bijuterii_mireasa_pe_comanda_by_charm_de_paris

Lavinia a purtat la nunta o pereche de cercei candelabru cu cristale Swarovski albe, nunatele: Crystal, White Alabaser si White Opal, de lungime aproximativ 6 cm.

In articolul de azi, voi acorda insa mai multa atentie bijuteriilor de la cununia civila, insa promit sa revin in curand cu mai multe detalii si poze de la nunta Laviniei si a lui Alex. Bijuteriile pastelate din cristale briolettes nuante de roz si albastru au completat rochita colorata si vesela a Laviniei. Setul este format din cercei si pandantiv cu cristale Swarovski Light Rose si Aquamarine, de 11x10mm, respectiv 15x14mm, cu elemente din argint atat la cercei cat si la pandantiv. Lungime totala cercei aproximativ 4 cm.


la_voilette_lavinia_h_-_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_bijuterii_pe_comanda_timisoara_swarovski_Timisoara_by_charm_de_paris
Lavinia_si_Alex__28
Lavinia_si_Alex__73
Lavinia_si_Alex__97

Daca iti doresti bijuterii create special pentru tine nu ezita sa ma contactezi.

Pentru bijuterii ca ale Laviniei in alte combinatii de culori - PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI
contact@charmdeparis.com