14 octombrie, 2011

Bijuterii / Accesorii pentru pantofi

Bijuterii / Accesorii pentru pantofi

"Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world!"

Te simti bine atunci cand arati bine! Iar atunci cand imbraci rochia preferata, pantofii cu toc  sau un accesoriu ce te face sa iesi din anonimat, nu te simti minunat?! De unde aceasta pasiune a femeilor pentru pantofi? Dar cea pentru bijuterii, diamante, pietre pretioase?! Ei bine le iubim pentru ca ne dau acea stare de bine, de euforie, de... I'm special! I feel good!

Daca in viata de zi cu zi ne place sa purtam pantofi deosebiti, de ce nu am face-o si intr-o zi un pic mai speciala? Si de ce pantofii de mireasa trebuie sa aiba eticheta "de mireasa"?! De ce dupa nunta sa ii uitam in cutia lor?!

pantofi_cu_flori

Am realizat de-a lungul timpului numeroase accesorii si flori de par pentru diverse ocazii. Pentru mirese, pentru domnisoarele de onoare, pentru toata ziua sau pentru evenimente importante, Charm de Paris a incercat mereu sa gaseasca o solutie pentru tinuta ta.

Oriunde le-ai purta florile aduc veselie, romantist si versatilitate unei tinute. Coliere din cristale sau margele de Boemia cu flori textile din organza, dantela, tulle, corsaje din flori cu sau din cristale, brose, piepteni de par, voalete si multe altele.

Florile se pot purta in par, in piept, la mana pe o panglica, la glezna prinse de bareta sandalei sau in varful pantofului. 

Partea cea mai frumaosa este versatilitatea acestor accesorii. Pantofii se pot purta accesorizati sau nu. Detasati foarte usor florile sau bulgarasii si din jucausi devin eleganti.
Va invit sa savurati minunatiile create de designerii din divizia Brides de la Anthropology si nu ezitati sa ma contactati pentru orice tip de accesoriu aveti nevoie pentru a straluci!

pantofi_cu_pene
bhldn_collaj
pantofi_mireasa_deosebiti

pantofi_mireasa_cu_pene_accesorii_cu_pene

pantofi_culori_electrice

Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it