05 mai, 2011

La Voilette - Madalina



Madalina este o alta mireasa Charm de Paris care a ales sa poarte in ziua nuntii bijuterii indraznete, in culori puternice, contrastante si cu aer vintage. Le felicit pe miresele care ies din tipare. In ultima vreme sunt din ce in ce mai multe cele care pun accent pe micile detalii care fac diferenta; bijuterii asortate cu buchetul de mireasa, sau cu pantofii, sau cu domnisoarele de onoare sau de ce nu, cu accesoriile partenerului care nu trebuie deloc neglijat.


Pentru Madalina am realizat 2 seturi de bijuterii pentru ca a fost foarte incantata de propunerile mele si le-a dorit pe toate. Azi va prezint unul dintre ele, urmand ca in curand sa ne delectam si cu al doilea.



La Voilette - Madalina set de bijuterii format din cercei candelabru si butoni asortati.
Cercei model candelabru sunt realizati cu cristale Swarovski Amethyst de diverse forme si marimi, delicat suport dantelat, lung de 4 cm, ce accentueaza trasaturile fetei si lungeste liniile gatului.
Butonii sunt realizati cu cristale Amethyst de 8mm, tije si inchizatoare din otel inoxidabil si capete ce se pot schimba si comanda separat pentru diverse alte ocazii.


                                                        Cercei                    Butoni


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, 
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com