20 ianuarie, 2011

Globurile de Aur 2011 - covorul rosu




Când vine vorba de premii si covorul rosu - orice gala de decernare - asteptam cu nerabdare sa vedem ce rochii superbe si bijuterii fabuloase vor purta vedetele. Si in acest an, a 68-editie a Premiilor Globul de Aur nu a făcut excepţie.  

Oriunde ne-am uitat, am vazut stralucire si culoare. Din punct de vedere al tendintelor, am vazut mai putina opulenta ca in anii trecutii. Au predominat anumite bijuterii cum ar fi: cerceii mici pe lobul urechii, asa cum a purtat Scarlett Johannsen si Jennifer Love Hewitt, cercei candelabru glamour ca Vanessa Williams sau superstar Katherine Zeta Jones.

Si daca te gandeai sa poti o bratara maxim 2 la o mana, mai gandeste-te o data! Fetele cochete de la Hollywood poarta cate 4, 5 sau chiar 6 la o mana. Atunci cand rochia nu e excesiv stralucitiare sau nu epatezi in alte bijuterii, bratarile multe purtate la o mana sunt super glam!


Galeria foto vorbeste de la sine. Am incercat sa va sugerez anumite bijuterii Charm de Paris care se potrivesc alegerilor vedetelor. Vizionare placuta! Bisous!












Pentru bijuterii ca ale superstarurilor nu ezitati sa ma contactati!
contact@charmdeparis.com
The Charm comes from Paris on the Red Carpet