04 ianuarie, 2011

Bijuterii cu Amazonite

Pietrele de amazonit, cu un aspect sticlos spre mat, uneori perlat, sunt extrem de delicate. Culoarea si textura le dau un aer foarte boem si tineresc si pe langa toate aspectele decorative au o multitudine de efecte terapeutice. Am fost surprinsa sa vad cat de benefice sunt si va impartasesc si voua cateva:

Amazonitul il face pe purtator sa se simta special, sa atraga atentia asupra lui. Este o piatra longevitatii, vindecarii, protectiei, fidelitatii in casnicie.  Transforma energiile negative in energii pozitive constructive si scade anxietatea, stresul, suferinta, sentimentul de singuratate, efectele dureroase ale esecului si pierderii. Stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia; curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica si stimularea creativitatii sunt doar cateva dintre efectele benefice ale acestei pietre.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:
* ZODIILE: Taur, Fecioara, Balanta, Varsator
* LUNA DE NASTERE: Decembrie
* ELEMENT SPECIFIC: pamant
* PLANETE ASOCIATE: Uranus


Purtati bijuterii cu pietre de amazonit si veti beneficia de toate aceste efecte curative. 
Va propun 3 variante de cercei. 
Pentru alte modele de bijuterii (bratari, pandantive, inele) nu ezitati sa ma contactati.


Cercei candelabru cu pietre de amazonit in forma de lacrima. 
Lungime totala aproximativ 6 cm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Cercei cu roze satirate si amazonite in forma de lacrima, toarte din argint si tija din argint cu stelute. Lungime totala aproximativ 5 cm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Cercei candelabru cu pietre de amazonit, cristale Swarovski Rose Opal in suport de argint cu surub si dantela metalica. Lungime totala aproximativ 6 cm.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com