21 februarie, 2010

Brontë


Am fost dintotdeauna fascinata de operele surorilor Brontë si perioada victoriana in care ele au trait si si-au scris romanele. Au fost printre primele femei care s-au facut remarcate in domeniul literar intr-o epoca in care literatura ca toate celelalte domenii de forta apartineau exclusiv partii barbatesti a societatii.

Deoarece femeile erau personajele principale in romanele surorilor Brontë si pentru ca acestea erau nu doar ambitioase, puternice, iesite din tiparul vremii, erau in celasi timp delicate, de o frumusete aparte, fie ea fizica sau sufleteasca si reuseau sa schimbe destinele celor din jurul lor.

Inelul Brontë este inspirat din moda accesoriilor perioadei respective si le poarta numele deoarece este puternic si impunator, dar totodata delicat si romantic. 






Inelul Brontë este realizat din suport cu diametru reglabil, din aliaje de metal (nu contine nichel deci nu produce iritatii sau alergii) cu cristal Swarovski de 18x13 mm, nuanta Smoky Quartz, incadrat de margele negre fatetate.

Pentru comenzi sau intrebari, sugestii, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com