02 aprilie, 2012

Accesorii pentru pantofi - Amelie by Charm de Paris




Tocurile foarte inalte si foarte subtiri au fost intotdeauna preferatele femeilor pentru ca ofera o imagine foarte eleganta celei care le poarta. 

De unde aceasta pasiune a femeilor pentru pantofi? Dar cea pentru bijuterii, diamante, pietre pretioase?! Ei bine le iubim pentru ca ne dau acea stare de bine, de euforie, de... I'm special! I feel good! 

Daca in viata de zi cu zi ne place sa purtam pantofi deosebiti, de ce nu am face-o si intr-o zi un pic mai speciala? Si de ce pantofii de mireasa trebuie sa aiba eticheta "de mireasa"?! De ce dupa nunta sa ii uitam in cutia lor?!


amelie_accesorii_pentru_pantofi_cu_clipsuri_pantofi_cu_aplicatii_charm_de_paris

Produsele unicat sau confectionate intr-un numar foarte mic sunt foarte cautate de femei pentru ca le ofera acea siguranta ca exista o posibilitate foarte mica sa intalneasca o alta persoana cu aceleasi accesorii.

Clipsurile pentru pantofi pot fi realizate in diverse culori si modele. Sistemul de prindere este unul special, se fixeaza foarte bine pe pantof si este foarte usor detasabil. Puteti infrumuseta orice pereche de pantofi cu un set de accesorii pe care sa le asortati tinutei.

amelie_accesorii_detasabile_pantofi_by_charm_de_paris

amelie_clipsuri_pentru_pantofi_cu_pene_si_cristale_by_charm_de_paris

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com
charm de paris contact