07 martie, 2012

Lavinia si Alex - poze nunta




Lavinia si Alex sunt genul de oameni de care te indragostesti iremediabil. De la caldura sufleteasca, stare relaxată si multa voie buna pana la gusturile delicate pentru frumos, totul ii face deosebiti!

Pe mine si pe Lavinia ne-au apropiat bijuteriile si am descoperit ca distanta dintre noi era mai mica decat ne-am fi imaginat. Ne despartea practic un etaj de bloc. Am descoperit astfel ca avem si foarte multe pasiuni in comun: partiile de ski, plimbarile lungi pe bicicleta, animalutele pufoase si topaitoare, pasiunea pentru dragoste si frumos.


Lavinia-Alex-bySergio-041
cercei_swarovsi_cristale_candelabru_pe_comanda_charm_de_paris

Pe Lavinia si pe Alex ii stiti din articolul in care va prezentam bijuteriile de la cununia civila - La Voilette - Lavinia H. { bijuterii si poze }. Va promiteam ca revin si cu poze de la nunta. Iata-le!
bijuterii_mireasa_cristale_swarovski_charm_de_paris
cercei_candelabru_cristale_swarovski_mireasa_charm_de_paris 
Lavinia-Alex-bySergio-033Lavinia-Alex-bySergio-035
butoni_mire_nunta_accesorii_ocazii_speciale_charm_de_paris
Lavinia a purtat rochie tip sirena, o voaleta delicata si cercei candelabru cu cristale albe, superb asortati si integrati in ansamblul elegant, atent ales.
Alex a purtat butoni negri, eleganti, creati special pentru costumul si armonia imaginii de cuplu.
Lavinia-Alex-bySergio-021
Lavinia-Alex-bySergio-060
Lavinia-Alex-bySergio-030

Fotografiile de nunta au fost realizate de Sergio Malik (http://bysergio.com/) care a fost ca si mine fascinat de momentele frumoase pe care Lavinia si Alex au stiut si simtit sa le daruiasca celor dragi: Muzică extraordinară ce nu lăsat pe nimeni să stea jos! Invita?ii dornici făceau coadă să povestească una ?i alta la microfon. Meniu delicios cum nu prea vezi la nun?ile Românesti. Celor care le place berea, afară a fost un butoia? ce aduna în jurul său cu halbele pe iubitori. O distractie de zile mari în fruntea căreia mai mare dragul să o vezi pe Lavi, înfloritor de frumoasă si delicată alături de Alex, un gentleman chipes ?i îndrăgostit. O poveste deosebit de frumoasă (pentru toti membrii familiei lor) la finalul căreia cu încântare trebuiesc adăugate cuvintele lor: “… and they lived happyley ever after!”
Lavinia-Alex-bySergio-092
Lavinia-Alex-bySergio-109
Lavinia-Alex-bySergio-093
Lavinia-Alex-bySergio-101
Lavinia-Alex-bySergio-161
Lavinia-Alex-bySergio-112