23 februarie, 2012

Butoni pentru camasa




In ultimul timp am tot vorbit despre mirese, despre dorintele si nevoile lor, dar iata ca in sfarsit a venit si randul domnilor. Si sa stiti ca nu i-am neglijat pentru ca barbatii nu ar fi preocupati de aspectul lor, de detalii care fac diferenta sau de eticheta, ci pentru ca pur si simplu totul e mult mai complicat (fascinant) cand vine vorba de femei.

Butonii pentru camasa sunt un accesoriu elegant, discret, ce denota mult bun gust. O pereche de butoni pot reprezenta un cadou ideal pentru un viitor mire, fie din partea miresei, fie din partea nasilor, un cadou pentru sot, iubit, sau un cadou pe care vi-l puteti face dumneavoastra insiva. Cu siguranta acest cadou va fi unul inspirat!


gentleman_butoni_pentru_camasa_butoni_mire_by_charm_de_paris

Butonii sunt purtati la camasi speciale cu manseta pentru butoni. Maneca acestor camasi este o maneca dubla care se pliaza si apoi este fixata de buton. Spre deosebire de camasa clasica, camasile pentru butoni nu au nasturi la maneca. Aceasta camasa este considerata mai eleganta, in special datorita butonilor care compun tinuta, castigand o mare popularitate in ultimii ani. Este purtata si la evenimente black tie in combinatie cu smoking, dar si la tinuta mai casual fara cravata.

Mai multe detalii despre BUTONI si accesorii pentru domni, aici: 
http://www.charmdeparis.com/produse/seturi-de-bijuterii/butoni-camasa-gentlemen-la-4-ace/

butoni_mire_butoni_swarovski_by_charm_de_paris{ butoni din otel inoxidabil cu aplicatii discrete din cristal }


butoni_cristale_swarovski_butoni_camasa_by_charm_de_paris

butoni_mire_by_charm_de_pris


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com
charm de paris contact