25 septembrie, 2011

Autumn - Inspiration Board



Dragele mele, nu am mai scris de mult timp un articol despre altceva in afara de bijuteriile minunate create special pentru voi. 

Voi sunteti ratiunea mea de a fi ca si entitate artistica si creatoare si de aceea va acord tot timpul si disponibilitatea mea. Desi sunt tare in urma cu articolele, din lipsa de timp, am ales sa rup azi, intr-o zi splendida de duminica tomnatica, sirul infinit de articole cu bijuterii pentru mirese si sa povestesc un pic despre ce ma inspira in aceasta perioada.

Va multumesc ca imi dati ocazia sa materializez ideile mele infinite de bijuterii pretioase, ca le purtati cu atata drag si ca dati sens universului Charm de Paris. xoxox

diamonds-dress-eiffeltower-fashion-france-girl-Favim.com-60361_large

“O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa" spunea Coco Chanel, doamna charmului parizian etern si al elegantei desavarsite. Tot ea spunea ca "La Paris, moda e în aer, vântul o transportă, o respirăm, e în cer şi pe macadam". Cine ar putea surprinde mai bine esenta Parisului decat cea care a trait in si pentru moda, muzica, sarm, eleganta, Paris.

198770_2260803848388_1497185629_2564702_1454076_n_large

114378255_thumb


Photography-By-Denise-Grunstein

2c_Travis_G_65L


elizabeth-taylor
il_570xN.124808393_large

chanel_paris_charm_de_paris
casadeeqeq

In cateva imagini v-am prezentat panoul meu de inspiratie pentru aceasta toamna. Iubesc in continuare Parisul si tot ce reprezinta el. Ma fascineaza moda, mancarea, eleganta, muzica si graiul dulce parizian. Ar mai fi multe de zis si de aratat dar mai las si pentru alta data. In continuare cateva idei pentru miresele acestei toamnei si tendintele anului viitor.


articol_charm_de_paris

Trusoul unei mirese nu este complet fara acele detalii - mici, neobservabile si care pot scapa initial. Pe langa piesa centrala - rochia - bijuteriile, pantoii si micile accesori reprezinta elemente esentiale in trusoul miresei.

Gandeste-te ca nunta reprezinta un adevarat maraton in care toata lumea e cu ochii pe tine. Trebuie sa fi impecabila si sa te ridici la nivelul asteptarilor sau peste, sa nu arati semne de oboseala sau stres, machiajul sa reziste, pantofii sa fie comozi dar glam, voalul sa nu fie prea greu sa incomod, iar bijuteriile perfecte!

b_26721_snapshot


French-Fantasy-Wedding-Inspiration-Board-Wedding-Nouveau-copy

b_43670_snapshot


b_42288_snapshot

Rochiile de mireasa pentru 2012 se pliaza pe cerintele modei actuale: desi raman albe (cum altfel, doar sunt rochii de mireasa), au o taietura minimalist-moderna.

Colectiile isi propun sa contribuie la diminuarea stresului miresei, iar pentru asta s-a recurs la buzunare oblice, ascunse sub faldurile sau liniile minimaliste ale rochiilor. Materialele preferate sunt: tulle fin, satin morbido, chiffon de Sofia, tafta de Torino, Paris Garza, oganza latina si de Siena, satin royal, satin de Geneva si dantela.

Niciodata nu vei sti care este rochia perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului.


Pronovias-2012-wedding-dress-collection-05

Pronovias-2012-wedding-dress-collection-14


Pronovias-2012-wedding-dress-collection-17


Pronovias-2012-wedding-dress-collection-15


Daca vrei sa port voaleta dar ti-e teama sa nu fi totusi prea dezgolita pentru toamna ce incet-incet isi intra in drepturi, iti recomand cu caldura un bolero din dantela foarte usor detasabil. E mult mai comod decat un voal clasic, mult mai chic si sa nu mai vorbim de efectul vizual minunat.

wedding

Pentru comenzi, detalii, sfaturi, recomandari, consiliere: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it