22 octombrie, 2010

Marguerite & Charm de Paris




Dragele mele, a trecut foarte mult timp de cand nu v-am mai povestit despre planurile de viitor si proiectele Charm de Paris. Pentru ca e vineri si e atat de frumos afara am prins aripi si am inceput sa visez cu ochii deschisi. Abia astept sa vina ziua in care Salonul Marguerite o sa isi deschida portile si o sa dea ocazia viitoarelor mirese sa aiba parte de o experienta unica in materie de wedding concept.



Rochii de mirese superbe La Sposa, Benjamin Roberts, Enzoani, bijuterii pretioase cu cristale Swarovski Charm de Paris, decoratiuni si aranjamente, accesorii, consiliere de make-up si wedding planning. Toate intr-un singur loc, primitor si elegant.
 
Probabil ca ai visat la momentul alegerii rochiei de mireasa cu mult timp inainte ca iubitul tau sa te ceara de sotie. In ziua nuntii tale vei dori cu siguranta sa stralucesti, sa fii cea mai frumoasa! Dupa ce ai gasit rochia ideala intereseaza-te de accesoriile potrivite: voal, voaleta, bijuterii, pantofi. Fetele Marguerite o sa te sfatuiasca si impreuna veti alege accesoriile minunate care te vor face sa stralucesti. 


Rochii La Sposa pe care le veti gasi la Salonul marguerite, in curand!
















  Va asteptam in curand la deschidere!