09 august, 2010

La Voilette by Charm de Paris


In ziua nuntii trebuie sa arati perfect, mai frumoasa si mai stralucitoare ca niciodata! Si pentru ca detaliile fac diferenta dintre "ordinary" si "extraordinary" , incepand de azi Charm de Paris lanseaza colectia La Voilette - accesorii pentru mirese.



Pentru ca suntem in plin sezon al nuntilor si voi nu mai conteniti cu dorintele de bijuterii pretioase care sa va faca sa straluciti si pentru ca de-a lungul timpului am realizat bijuterii care au fost achizitionate de viitoare mirese, m-am hotarat sa fac o rubrica speciala in cadrul site-ului, care sa se adreseze in mod deosbit voua, viitoarelor mirese.

Veti gasi in cadrul colectiei La Voilette, atat creatii vechi care se potrivesc rochiilor diafane de mireasa si care pot sa devina bijuterii cu valoare sentimentala pentru ca le veti purta intr-o zi atat de speciala, cat si bijuterii si accesorii noi, realizate cu multa dragoste din cristale Swarovski, perle de apa dulce, Perle Swarovski, argint, margele din sticla de Boemia sau margele Swarovski, matase naturala, satin, voal, dantela si alte materiale pretioase pentru ca voi sa aratati in ziua nuntii asa cum v-ati dorit... Adica mai stralucitoare ca niciodata!