05 iulie, 2010

Douce Cameo


Dacă diamantele sunt prietenele cele mai bune ale unei fete, 
atunci perlele sunt iubiţii lor secreţi
Perlele se nasc cand un firişor de nisip intra în scoica, şi de-a lungul timpului e înveşmântat în tot mai multe straturi de sidef până când se formează o minunăţie de biluţă albă, tare şi lucioasă. Adevăratele perle sunt extrem de scumpe, ceea ce le face foarte preţioase şi pot fi uşor recunoscut.

Fie ca sunt de apă dulce sau naturale, din îndepărtata mare, perlele sunt nişte lucruri încântătoare. E uimitor cum nişte biluţe atât de mici pot să fie atât de frumoase. Un colier de perle e mai clasic decât Chanel no. 5 pentru că perlele au fost înaintea tuturor, pentru că păstrează în ele minunea naturii, pentru că sunt fascinante şi se poată cu graţie.

Setul Douce Cameo este realizat cu perle de apa dulce de 6 mm si este format din colier cu inchizatoare cu magnet la baza gatului, bratara cu trei randuri de perle cu inchizatoare Cameo din Rodiu si cercei din argint cu patru perle si cristal Swarovski Jet de 14x10mm (lungime totala aproximativ 5 cm).



Setul contine: colier, bratara si cercei.


Ai o rochie sau o tinuta la care vrei sa asortezi accesorii sau bijuterii cochete?! Lasa un mesaj sau scrie-mi un e-mail!
Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.