11 decembrie, 2009

Cristal de Neige




Nu stiu voi, dar pentru mine iarna nu are nici un farmec fara neaua alba, pufoasa si rece. Imi aduc aminte cand eram mica si prima ninsoare ne surprindea pe toti afara, la joaca. Tineti minte sentimentul acela de bucurie nemarginita? Aproape nimic nu se compara cu primul fulg de nea cazut pe un nas inghetat, privit crucisi de doi ochi mari si intrebatori si topit de un rasuflu imbujorat.


Primii fulgi apar intotdeauna parca dintr-o magie. Prima ninsoare din an e zambetul copilului din fiecare iar atunci cand ninge prima data se asterne in noi un strat subtire de liniste alba si unul stralucitor de dorinte.

Anul acesta asteptati prima ninsoare cu un fular mare alb, manusi si caciula, o mana calda care sa va cuprinda bratul si Cerceii Cristal de Neige care sa va faca sa straluciti mai tare decat fulgii inghetati asternuti intr-un strat pufos de omat.




Cerceii Cristal de Neige sunt realizati din cristale Swarovski octogonale de 14 mm, margele Swarovski in forma de picatura si elemente metalice din cupru si bronz. 

 





 



Va astept cu drag pentru informatii suplimentare sau comenzi - beaucharm@gmail.com