13 februarie, 2011

Impresii de la Targul de Nunti (4-6 februarie 2011)



Planificarea nuntii in viata unei femei incepe foarte devreme, probabil odata cu povestile nemuritoare pe care le citim in copilarie, cu printi si printese. Si odata cu nunta lor incep sa apara si planurile noastre: o rochie alba cu o trena lunga de dantela, bijuterii stralucitoare, o multime de invitati, o petrecere memorabila. Sunt lucruri la care ne gandim parca dintotdeauna, foarte familiare, numai ca, tocmai atunci cand sunt pe cale sa devina realitate, totul se complica.
 
Intre 4 - 6 februarie a avut loc la Iulius Mall cel mai mare targ de nunti din Timisoara si bineinteles ca nu puteam rata asemenea ocazie. Astfel de evenimente sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi uneasca destinele. Pot afla raspunsuri si solutii la problemele de organizare pe care le intampina. Tot ceea ce trebuie sa sti atunci cand esti pe cale sa te casatoresti, poti descoperi la astfel de evenimente.
 
Standul nostru, al fetelor cochete, a fost format din Marguerite, Special Event si Charm de Paris. Ne-am distrat, ne-am bucurat ca ne-ati vizitat si am incercat sa va oferim sotutii la principalele probleme cu care se confrunta o mireasa. In speranta ca am reusit, va multumim tuturor celor care ati trecut pe la noi, iar pe cele care nu au reusit sa ajunga, le asteptam la Salon.

Va las in continuare cu pozele de la targ.