14 ianuarie, 2011

Perle de apa dulce



Mademoiselle & Madame, bijuterii cu perle de apa dulce realizate pentru o doamna si fiica sa. 

Deosebit de delicate si romantice, perlele de apa dulce pot fi de culori diverse si in tonuri diferite, de la alb pana la negru, roz, crem, gri, argintiu, perle verzui, galbene, paun, aubergine, etc. Alegerea culorii depinde in totalitate de preferintele fiecaruia. In mod traditional, perlele albe sunt de departe cele mai populare.

Fiind formate din organisme vii este practic imposibil ca perlele sa fie perfecte, sa aiba proprietati si forme ideale.
Perlele rotunde sunt foarte rare. Cu cat perla este mai rotunda, cu atat valoarea acesteia creste. Perlele asimetrice sunt la fel de atragatoare, dar costul acestora este mai scazut decat al perlelor rotunde.



Setul Mademoiselle este format din inel si cercei, ambele din argint cu perle de apa dulce. Inelul are diametru reglabil, si asemeni cerceilor, perlele sunt asezate sub forma de manunchi sau ciorchine. Lungimea cerceilor se poate realiza in functie de preferinte de la 2cm pana la 10, sau chiar si mai mult.

(Pretul se refera la set)



Setul Madame este format din colierul cu perle de apa dulce cu nod dupa fiecare perla si inchizatoare din argint cu magnet, lungime totala 38 cm si inelul din argint tot cu perle de apa dulce ce imbratiseaza pe doua randuri cristalul Swarovski rotund de 12 mm nuanta Crystal Golden Shadow. (Inelul are diametru reglabil)

(Pretul se refera la set)

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.

Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com