31 octombrie, 2011

La Voilette - Lavinia H. { bijuterii si poze }

 
Draga Iulia,
bijuteriile au fost foarte apreciate au facut parte din look iar cel mai important ca am fost EU atunci cand le-am purtat. Ma definesc si asta cred ca e unu din ingredientele principale. A fost o zi tare faina am fost relaxati si zambareti am avut timp de glume, pupici si tot ce a mai fost nevoie sa ne simtim bine.
Din cate auzeam inainte ca esti streasata, nu dormi ... etc., din fericire la noi nu s-a aplicat chiar din contra, a fost o zi cu a lot of fun si asta cred ca s-a simtit din plin... chiar si in poze. Sper ca la nunta sa pastram cel putin acelasi tonus si voie buna.
Multumesc pentru bijuteriile care au ajutat la o zi de vis :) la propriu.

Cu drag,
Lavinia


la_voilette_lavinia_bijuterii_cristale_swarovski_pe_comanda_swarovski_timisoara_bijuterii_unicat_mireasa_by_charm_de_paris
Pentru Lavinia, am creat atat bijuteriile pentru cununia civila cat si pentru nunta. Pe de o parte pastelate, jucause, romantice pe de alta parte elegante, imaculate, unice, asa si le-a dorit Lavinia pentru cele doua evenimente importante din viata ei.
 


la_voilette_lavinia_cercei_mireasa_cu_cristale_si_margele_swarovski_bijuterii_mireasa_pe_comanda_by_charm_de_paris

Lavinia a purtat la nunta o pereche de cercei candelabru cu cristale Swarovski albe, nunatele: Crystal, White Alabaser si White Opal, de lungime aproximativ 6 cm.

In articolul de azi, voi acorda insa mai multa atentie bijuteriilor de la cununia civila, insa promit sa revin in curand cu mai multe detalii si poze de la nunta Laviniei si a lui Alex. Bijuteriile pastelate din cristale briolettes nuante de roz si albastru au completat rochita colorata si vesela a Laviniei. Setul este format din cercei si pandantiv cu cristale Swarovski Light Rose si Aquamarine, de 11x10mm, respectiv 15x14mm, cu elemente din argint atat la cercei cat si la pandantiv. Lungime totala cercei aproximativ 4 cm.


la_voilette_lavinia_h_-_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_bijuterii_pe_comanda_timisoara_swarovski_Timisoara_by_charm_de_paris
Lavinia_si_Alex__28
Lavinia_si_Alex__73
Lavinia_si_Alex__97

Daca iti doresti bijuterii create special pentru tine nu ezita sa ma contactezi.

Pentru bijuterii ca ale Laviniei in alte combinatii de culori - PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI
contact@charmdeparis.com



18 octombrie, 2011

La Voilette - Adina { colier din bulgarasi de cristale }


Cand cunosti persoana potrivita apar momente magice in care prezenta celuilalt electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de deja-vu. 

Traim momente in care fascinatia fiind atat de intensa, mintea ni se blocheaza, nu mai putem spune nimic, ne trezim ca plutim intr-un spatiu al Iubirii nevazut de ceilalti. Atunci ne indragostim iremediabil.


la_voilette-adina_colier_din_bulgarasi_de_cristale_colier_mireasa_bijuterii_pe_comanda_swarovsi_timisoara_by_charm_de_paris


Adina a purtat in ziua nuntii un colier din bulgarasi de cristale albe si roz, nuantele Crystal, Rose si Light Rose, cu un cristal oval mare Light Rose in suport dantelat  si cercei asortati. 
 
Bijuterii ca ale Adinei se pot realiza pe comanda si in alte combinatii de culori. Va invit sa vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si sa alegeti nuantele preferate.


la_voilette-adina_cercei_swarovski_cercei_mireasa_pe_comanda_bijuterii_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris

la_voilette-adina_bijuterii_swarovski_pe_comanda_bijuterii_mireasa_colier_swarovski_cercei_cu_cristale_by_charm_de_paris


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

14 octombrie, 2011

Bijuterii / Accesorii pentru pantofi

Bijuterii / Accesorii pentru pantofi

"Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world!"

Te simti bine atunci cand arati bine! Iar atunci cand imbraci rochia preferata, pantofii cu toc  sau un accesoriu ce te face sa iesi din anonimat, nu te simti minunat?! De unde aceasta pasiune a femeilor pentru pantofi? Dar cea pentru bijuterii, diamante, pietre pretioase?! Ei bine le iubim pentru ca ne dau acea stare de bine, de euforie, de... I'm special! I feel good!

Daca in viata de zi cu zi ne place sa purtam pantofi deosebiti, de ce nu am face-o si intr-o zi un pic mai speciala? Si de ce pantofii de mireasa trebuie sa aiba eticheta "de mireasa"?! De ce dupa nunta sa ii uitam in cutia lor?!

pantofi_cu_flori

Am realizat de-a lungul timpului numeroase accesorii si flori de par pentru diverse ocazii. Pentru mirese, pentru domnisoarele de onoare, pentru toata ziua sau pentru evenimente importante, Charm de Paris a incercat mereu sa gaseasca o solutie pentru tinuta ta.

Oriunde le-ai purta florile aduc veselie, romantist si versatilitate unei tinute. Coliere din cristale sau margele de Boemia cu flori textile din organza, dantela, tulle, corsaje din flori cu sau din cristale, brose, piepteni de par, voalete si multe altele.

Florile se pot purta in par, in piept, la mana pe o panglica, la glezna prinse de bareta sandalei sau in varful pantofului. 

Partea cea mai frumaosa este versatilitatea acestor accesorii. Pantofii se pot purta accesorizati sau nu. Detasati foarte usor florile sau bulgarasii si din jucausi devin eleganti.
Va invit sa savurati minunatiile create de designerii din divizia Brides de la Anthropology si nu ezitati sa ma contactati pentru orice tip de accesoriu aveti nevoie pentru a straluci!

pantofi_cu_pene
bhldn_collaj
pantofi_mireasa_deosebiti

pantofi_mireasa_cu_pene_accesorii_cu_pene

pantofi_culori_electrice

Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

13 octombrie, 2011

Moon Garden { bijuterii cu cristale Swarovski vitraliu }

Moon Garden { bijuterii cu cristale Swarovski vitraliu }

Ai observat si tu... vara e pe duca, iar toamna deja si-a facut intrarea triumfatoare cu zile reci si apusuri de soare tot mai palide. Imi amintesc cu melancolie de zilele de vara fierbinti, pline de culoare si de noptile violet cu muzica si arome dulci.

Mi-ar placea sa fie mereu vara! Sa ne bucuram in fiecare zi de caldura si voiosia ei, sa ne imbracam lejer, sa purtam un zambet si flori in par.

moon_garden_cercei_si_pandantiv_swarovski_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris

Cercei cu toarte din argint margele Swarovski Sapphire si Tanzanite si cristal Swarovski lacrima de 24mm Crystal Vitrail Light, ca un cocktail racoros de vara, multicolor si parfumat, si pandantiv asortat.

Lungime totala aproximativ 5,5 cm.


 moon_garden_bijuterii_swarovski_cercei_pe_comanda_bijuterii_timisoara_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris
180_lei
{ pretul se refera la set: cercei + pandantiv }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

04 octombrie, 2011

La Voilette - Lorena {bijuterii si poze nunta}



Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca! Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Te iubesc in zorii fiecarei dimineti cand viata ma obliga sa ies de sub vesmantul viselor si sa traiesc. Impreuna i-am furat soarelui o raza si ne-am facut cunune de fericire. Tu esti inceputul si sfarsitul meu ... eu si cu tine suntem NOI.
Te iubesc. Si stiu, si stii.

IKN_0008


La_voilette_lorena-accesoriu_rochie_mireasa_broderie_de_cristale_swarovski_cristale_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris


Povestea cu Lorena e foarte funny intrucat ne-am "cunoscut" pe FaceBook si am descoperit ca urmeaza sa se casatoreasca cu un fost coleg de facultate. M-am bucurat enorm sa ii pot crea bijuteriile pentru nunta si mai ales acest accesoriu, de broderie din cristale, pentru rochia de mireasa. Pentru ca modelul initial era fad si lipsit de personalitate, Lorena m-a rugat sa o ajut sa dam stralucire frumoasei ei rochii de mireasa.

Desi nu mai realizasem asa ceva pana atunci, dar cum imi plac provocarile si nu stau pe ganduri cand vad finalitatea muncii mele, m-am pus pe treaba. Nu a fost usor, si nu mi-a luat putin timp, dar rezultatul a fost minunat!



IKN_0023


la_voilette_-lorena_bijuterii_swarovski_bratara_cristale_albe_bratara_pe_comanda_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris


Bratara cu inchizatoare din argint cu magnet si 5 siraguri de cristale Swarovski Crystal, White Opal si White Alabaster.

IKN_0010

la_voilette_lorena_bratara_si_cercei_cu_swarovski_cercei_candelabru_swarovski_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris

Am realizat pentru Lorena cerceii cu 16 cristale Swarovski lunguiete nuanta Crystal, cristale rotunde de 8 mm in suport de argint cu inchizatoare cu surub, candelabru dantelat din argint si cristale Swarovski lacrima de 18x13mm. Cerceii sunt lungi de aproape 10 cm.

IKN_0016

Fotografiile de nunta au fost realizate de ikonicstudio, Timisoara.

IKN_0012
IKN_0028

la_voilette-lorena_bijuterii_mireasa_pe_comanda_voaleta_mireasa_floare_cu_voaleta_accesorii_nunta_by_charm_de_paris

Floare de par, pentru inlocuirea voalului; bujor din petale de organza, minivoaleta cu ochiuri mari, dantela si cristal Swarovski in centru.

la_voilette_lorena_bratara_si_cercei_swarovski_set_mireasa_set_swarovski_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


02 octombrie, 2011

Emerald Princess { inel de printesa si cercei asortati }



Bijuteriile cu pietre verzi sunt elegante si sexy.
Verdele este o culoare minunata, intensa, serena, ce nu tine de tendinte si mode, se complimentează orice nuanta de par si e foarte indragita de vedetele de la Hollywood. Angelina Jolie, Blake Lively, Rihana, Jessica Alba si Kim Kardashian sunt doar cateva dintre vedetele care au facut ravagii pe covorul rosu purtand impresionante bijuterii cu pietre pretioase verzi.

emerald_princes_cercei_si_inel_cu_cristale_cercei_smarald_inel_argint_cu_cristale_emerald_swarovski_by_charm_de_paris


Setul Emerald Princess este format din inel si cercei, ambele din argint in joc de cristale albe si verzi (Fern Green). Inelul este reglabil, cu diametrul corolei de aprox. 2 cm, iar cerceii au in componenta cristale rotunde de 8mm, bulgarasi de cristale albe si cristal lacrima de 2cm (in total aprox. 4 cm)


bijuterii-verzi


Inelul Princess Kate in varianta cu cristal Sapphire.


emerald_princess_bijuterii_cu_cristale_bijuterii_pe_comanda_timisoara_argint_inel_cu_smarald_by_charm_de_paris

emerald_princess_bijuterii_cu_swarovski_emerald_inel_argint_cercei_argint_cu_cristale_by_charm_de_paris
350_lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it