30 iunie, 2011

Sublime - cercei cu cristale Swarovski Aurore Boreale




Mes cheries,

Azi am decis sa facem totul un pic altfel. Pentru cateva randuri i-am cedat locul unei bune prietene a Charm de Paris, cea mai cherie dintre cheries care doreste sa ne impartaseasca gandurile ei legate de bijuteriile pe care le poarta cu atata drag, despre lucruri care o inspira si despre frumos in general.

Bijuteriile cu cristale Swarovski Aurore Boreale, supradimensionate, le-am realizat special pentru ea si reprezinta o dovada de charm tineresc si prospetime estivala.

sublime_cercei_cu_cristale_swarovski_crystal_ab_cercei_fluturasi_charm_de_paris


"Numele meu este... sau mai bine sa trecem peste aceasta etapa. Sunt o femeie careia ii place sa arate bine, sa fie admirata de persoana iubita, sa aiba o aparitie stralucitoare cu fiecare ocazie. Ma pot identifica cu oricare dintre voi, admiratoarele Charm de Paris.

Sunt o persoana obisnuita care iubeste si este iubita, ador tinutele feminine si pline de culoare. Imi plac noptile racoroase de vara, mirosul florilor, zambetul copiilor si frumusetea lucrurilor simple. Inghetata de fistic sau o bucatica de ciocolata imi insenineaza ziua. Zambesc mereu si iau fiecare zi ca pe un cadou, incercand sa ma bucur de fiecare clipa.

Toate astea a reusit sa le surprinda Iulia intr-o pereche de cercei pe care i-a realizat pentru mine. Asa cum spunea si ea fiecare creatie are cate o poveste. Si acesti cercei au una, la care am contibuit amanndoua. M-a ajutat inca o data sa am o aparitie foarte chic. M-am simt admirata, feminina, eleganta, intr-un cuvant m-am simt frumoasa datorita lookului afisat, completat de bijuteriile care au nuantat tinuta. Frumusetea este ceea ce te simti in interior si ea este cea care se reflecta in ochii tai. 

sublime_bijuterii_lucrate_manual_cercei_cu_cristale_swarovski_crystal_ab_cercei_fluturasi_charm_de_paris
Adevarata frumusete  izvoraste din sublim si simplitate. Nu trebuie sa ai o tinuta foarte scumpa pentru a avea un look fermecator, poti fii foarte frumoasa intr-o tinuta simpla completata cu detaliile potrivite. Daca vreti sa straluciti cu adevarat va recomand cu mare drag accesoriile Charm de Paris, care sunt facute intr-adevar cu dragoste si de fiecare data imi transmit aceea siguranta de sine de care are nevoie orice femeie.

Indrazniti sa fiti cat mai feminine, alegeti accesorii care sa va puna chipul in evidenta cat mai bine si doriti-va sa fiti charmante in fiecare clipa! Visul va deveni realitate mai repede decat a imaginati!

A bientot!
Bissous!"


sublime_cercei_cu_fluturasi_si_cristale_swarovski_crystal_ab_bijuterii_nunta_charm_de_paris
250_lei
(Cerceii Sublime sunt realizati cu cristale Swarovski Crystal Aurore Boreale de diverse dimensiuni pentru a lua acea form lunguiata ce imbratiseaza lacrima de cristal tot AB din mijloc. Toartele cu surub in forma de fluturasi sunt din aliaj metalic argintiu, vintage)


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Blue Dream - bijuterii cu cristale Swarovski Sapphire



Albastrul este cea mai frumoasa culoare: Culoarea cerului senin de vara, a oceanului infinit si misterios. Linistitoare, sincera, regala si spirituala aceasta culoare inspira curatenie, prospetime, eleganta si distinsctie.

Ca un vis albaru de vara intr-un tablou de liniste, setul Blue Dream este format din cercei si inel cu cristale ovale Swarovski Sapphire in suport metalic dantelat in combinatie cu Light Sapphire de 8mm in suport de argint.

Se poate realiza si in alte combinatii de culori.

Vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si alegeti culoarea preferata!




blue_dream_set_bijuterii_cu_cristale_swarovski_sapphire_light_sapphire_by_charm_de_paris


blue_dream_cercei_si_inel_cu_cristale_swarovski_sapphire_bijuterii_albastre_by_charm_de_paris2
250_lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

25 iunie, 2011

Promo luna IUNIE - Gouttes des Cristal



Luna aceasta avem reducere de 20% la setul cu cristale albe Gouttes des Cristal
Setul este format din cercei si lantisor de argint cu pandantiv.

Cerceii sunt realzati cu toarte din argint si cristale multifatetate Swarovski lacrima nuanta Crystal, care prin imbratisarea lor prind o usoara forma de fluturasi.

Lantul din argint are 40cm si poate fi prevazut la cerere cu lantisor prelungitor (in cazul in care il doriti mai lung) si pandantiv larima de 15mm asemenea cristalelor din cercei.

Transport gratuit prin Fancourier!
Livrare in 24 de ore!

22 iunie, 2011

La Voilette - Adriana


  La Voilette - Adriana

Lasa-ti creativitatea sa lucreze nestingherita pentru ziua nuntii tale! Joaca-te cu decorul salii in care veti petrece alaturi de prieteni si familie una dintre cele mai frumoase nopti din viata.

Pentru ca accesoriile aduc acea candoarea, stralucirea sau glamourul pe care vrei sa le personalizezi, joaca-te cu rochia de mireasa, cu formele, culorile si cu imaginea ta!

Analizeaza lucrurile care te-au facut sa te simti frumoasa ieri si continua sa le faci azi. Aminteste-ti ca pentru a fi o persoana frumoasa trebuie sa ai un suflet frumos.

La_Voilette_-_Adriana_cercei_argint_cu_swarovski_bratara_cu_funda_si_margele_swarovski_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

Frumoasa Adriana a accesorizat minunatei ei rochii lungi de printesa, pe un umar, un set de bijuterii suficient de jucaus si delicat astfel incat sa scoata in evidenta trasaturile sale esentiale: de femeie cu suflet de copil. 

Leaganul copilariei, papusa preferata, rochita roz cu volane, pantofii mamei si  fondantele au fost acele bucurii la care Adriana nu a vrut sa renunte, si le-am intruchipat intr-o boboana de bratara. I-am pus si funda din matase sa fie si mai pufoasa!

La_Voilette_-_Adriana_bratara_mireasa_cu_funda_cristale_swarovski_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

La bijuteriile Adrianei am folosit margele Swarovski rotunde si biconice de diferite dimensiuni, nuantele Crystal, Rose si Rose Water Opal, pe 5 siraguri. Cerceii sunt din argint, cu bumbi si lant si lacrimi (de bucurie) Rose si Crystal.

La_Voilette_-_Adriana_bratara_si_cercei_pentru_mireasa_set_bijuterii_swarovski_mirese_2011_by_charm_de_paris
        BrataraCercei
270_lei
100_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it




17 iunie, 2011

La Voilette - Cristinela


 
“O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa" spunea Coco Chanel, doamna charmului parizian etern si al elegantei desavarsite.

Un mod fantastic in care poti imbina eleganta clasica cu glamourul zilelor noastre este rujului rosu. Trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios.

Cristinela a stiut ca rosul este culoarea care o reprezinta cel mai bine si nu a ezitat sa o poarte nici in  ziua nuntii. Ruj rosu, bijuterii cu cristale stralucitoare rosii Siam si pantofi de lac superbi au fost detaliile care au facut diferenta.

la_voilette_cristinela_accesoiu_par_mireasa_cristale_swarovski_rosii_siam_dantela_metalica_bijuterii_vintage_by_charm_de_paris

Setul purtat de Cristinela este format din cercei, bratara si accesoriu de par de inspiratie vintage, toate realizate cu cristale Swarovski rosu Siam.

Accesoriu de par a fost prevazut si cu voaleta cu ochiuri mari, care insa nu apare in poza.

Bratara este realizata cu 11 cristale de 8mm si accesoriu de dantela metalica, cu posibilitatea de prelungire cu lantisor sau cu mai multe cristale pentru incheieturi mai mari.


la_voilette_cristinela_butoni_nunta_butoni_swarovski_butoni_ginere_accesorii_nunta_by_charm_de_paris

200_lei

la_voilette_cristinela_cercei_si_bratara_cu_cristale_swarovskii_rosii_bijuterii_swarovski_nunta_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

Bijuteriile La Voilette - Cristinela se pot realiza si cu alte tipuri sau nuante de cristale pe care va invit sa le alegeti din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.



la_voilette_cristinela_set_bijuterii_mireasa_voaleta_mireasa_bratara_cu_cristale_swarovski_cercei_mireasa_cristale_rosii_by_charm_de_paris


       Cercei       Bratara    Accesoriu par
130_lei

170_lei

170_lei



Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it



15 iunie, 2011

14 iunie, 2011

La Voilette - Monica



Bijuteriile colorate pentru mirese nu mai reprezinta de mult timp o noutate, ele fiind adoptate adesea tocmai pentru a nuanta intreaga tinuta. Pentru mine, miresele care aleg astfel de bijuterii sunt o adevarata provocare, astept cu nerabdare sa stabilim ce culoare sau combinatii de nuante vor dori. Fiecare bijuterie sau accesoriu Charm de Paris are in spate o poveste, incercand de fiecare data sa surprind prin eleganta si frumusetea lor o parte din personalitatea persoanei care alege sa le poarte. 

Monica este una dintre miresele care a ales sa isi nuanteze tinuta cu bijuterii realizate  cu cristale Swarovski Emerald si Crystal.


la_voilette-monica_bratari_cu_cristale_swarovski_emerald_si_crystal_by_charm_de_paris


Prin alegerea facuta, Monica a ales sa imbine clasicul cu modernul, pentru a da o nota foarte chic lookului sau in cea mai importanta zi din viata. Cristalul alb, care reprezinta puritatea, este pus in evidenta de catre cristalul verde smarald reprezentand culoarea naturii, a fertilitatii si a vietii. 

Ea a purtat cercei, inel si doua bratari cu cristale.

Cerceii au fost realizati cu cristale Swarovski Emerald, minicristale albe si doua bratari ce se pot purta atat impreuna cat si separat, asortate fie cerceilor, fie inelului oval cu diametru reglabil cu suport din argint.

la_voilette-monica_bijuterii_mireasa_bijuterii_cu_cristale_swarovski_emerald_cercei_inel_bratari_cu_swarovski_by_charm_de_paris
640_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com
 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

08 iunie, 2011

Marina Chandelier


Cand vine vorba de vara, ce iti vine prima data in minte? Stralucirea opulenta a soarelui, albastrul infinit al marii, adierea brizei marine si arome exotice.

In anotimpul fierbinte, bijuteriile atrag atentia tuturor prin explozii de culoare, efecte vizuale, nuante de o frumusete irezistibila, bijuterii si accesorii ce dau culoare frumusetii tale.

marina_chandelier_cercei_cristale_swarovski_blue_zirconiu_si_crystal_ab_by_charm_de_paris

Intr-o zi speciala pentru Maria, sotul ei si micuta Larisa, cerceii Marina Chandelier au fost podoabele care au ajutat la crearea imaginii perfecte de zeita greaca a Mariei. De o frumusete aparte, intr-o rochie lunga in culorile oceanului la asfintit, sarutat de caldura crepusculara,  Maria a stralucit pur si simplu!

Cerceii Marina Chandelier au fost realizati cu cristale Swarovski Blue Zircon de 8mm in suport de argint (pentru pielea sensibila la aliaje metalice) pe lobul urechii, componente aurite, cristale margele rotunde si biconice Swarovski Blue Zircon si Crystal AB lacrima baroque.

cercei_marina_chandelier_by_charm_de_paris

marina_chandelier_cercei_argint_swarovski_cercei_cristale_swarovski_blue_zirconiu_si_crystal_ab_by_charm_de_paris 
200_lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

06 iunie, 2011

La Voilette - Adelina

La Voilette - Adelina

Perle sau cristale pentru ziua nuntii? Ce sa aleg intr-o zi atat de speciala? Eleganta sublima a perlelor sau stralucirea cristalelor? Asta este intrebarea care le macina mereu pe mirese in ceea ce priveste accesoriile care le vor completa tinuta in ziua cea mare. Fiecare dintre noi cunoaste faptul ca detaliile fac diferenta si este foarte important sa alegem bijuteriile si accesoriile care sa sublinieze frumusetea chipului si sa avem o aparitie cat mai spectaculoasa.

Se spune ca zambetul unei fete frumoase este ca un sir de diamante; lacrimile unei fete frumoase sunt ca un sir de perle. Sa fie oare adevarata aceasta zicala? In ziua nuntii suntem coplesite de sentimente diferite, trecem foarte rapid de la zambete de bucurie catre lacrimi de emotie. Pentru majoritatea persoanelor, nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viata. 


la_voilette-adelina_colier_cu_perle_swarovski_cream_cristale_swarovski_crystal_golden_shadow_by_charm_de_paris

Perlele sunt si vor ramane vesnic simbolul perfectiunii. Nimic nu pune in evidenta un decolteu frumos ca al unei mirese decat un sirag de perle. Tocmai pentru ca sunt perfecte, si tinuta ta va trebui sa fie la fel. Acest tip de accesorii sunt potrivite unor vestimentatii extrem de elegante, rochiilor fine din dantela, matase sau brocart. Culoarea materialelor este de preferat sa fie apropiata de culoarea perlelor.

Bijuteriile cu cristale raman cele mai intrebuintate, indiferent de noile trenduri ale designerilor. Acestea sunt accesoriile pentru care opteaza marea parte a mireselor. De ce? Pentru ca sunt clasice, se potrivesc majoritatii tinutelor, sunt fine, feminine si indicate pentru un asemenea moment. Indiferent daca sunt cristale autentice sau nu, colorate ori ba, aceste bijuterii cu pietricele vor ramane probabil pentru mult timp cele mai intalnite podoabe pentru mirese.

Adelina este una dintre miresele care a ales sa imbine perfectiunea perlelor cu stralucirea cristalelor. In ziua nuntii va purta un colier realizat din perle si cristale Swarowski, nuanta Crystal Golden Shadow, care ii vor pune in evidenta decolteul rochiei, o pereche de cercei finuti si o un accesoriu de par cu perle, cristale si flori dantelare, ce poate fi la fel de bine purtat ca si bratara.


la_voilette-adelina_set_bijuterii_swarovski_colier_cercei_accesoriu_par_cristale_swarovski_golden_shadow_charm_de_paris250_lei 
{ Pretul se refera la set }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza,
insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it