30 martie, 2011

Claudette - Bratara si Cercei cu Cristale Swarovski


Claudette este o demoazela plina de energie, caldura si culoare. Cu un zambet iti lumineaza clipa, cu un chicot iti gadila auzul si cu o imbratisare te atinge pe suflet.

Pentru ea am realizat acest set colorat si dulce ca o acadea de zahar ars, jeleu de zmeura si tartine cu marmelada. E la fel de vesel si de colorat ca si firea ei, intr-un curcubeu de dorinte si stari.



Setul Claudette e format din bratara cu 4 siraguri de margele Swarovski multicolore si cercei ciorchine asortati. Culorile au fost alese de Claudette astfel incat sa le poata asorta cu cat mai multe tinute, colorate, de vara, sau chiar uni pentru a aduce acea pata de culoare si veselie unei tinute chic, dar simple. 

Se poate realiza si in alta combinatie de culori. In 2, in 3, in cate vrei :)



Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com

28 martie, 2011

De Printemps


Afara e senin si totu-i inverzit,
Miroase-a primavara pe campul inflorit.
Se-aude mierla iarasi, si glas de pitigoi,
Iar soarele straluce, peste copacii goi.

O floare de primavara din delicate si stralucitoare cristale! Am realizat cele doua seturi  de bijuterii cu ocazia zilei de 8 Martie; un frumos cadou din partea Florentinei pentru sora si mama sa. Ce poate fi mai frumos decat sa oferi o floare din cristale pentru doua femei dragi tie?!




Setul True Colorado este format din cercei si pandantiv cu cristale Swarovski. Cerceii sunt realizati cu cristale patrate Light Colorado Topaz de 12mm, cu toarte de argint.



Madame Smoked Topaz este set format din cercei si pandantiv. Cerceii sunt realizati cu cristale Swarovski Smoked Topaz de 8mm in suport dantedat, asemeni pandantivului, si toarte de argint.


Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com

23 martie, 2011

Moulin Rouge


Paris, extravaganta, ritm, culoare, frenezie, cabaret! Din 1889, istoria Frantei a cunoscut o perioada unica, de relache, caracterizata prin eliminarea rigorilor sociale si a incurajarii libertatii de exprimare la toate nivelurile.

Cand zicem Moulin Rouge ne gandim la cabaret, la burlesque (burlesc), la seductie, la pasiune, la inflacarare, la feminitate la cote maxime. Pe langa toate astea, ne gandim la burlesque si prin prisma tendintelor in moda, atitudine, incredere in imaginea personala, silueta.

Ruj rosu! Bijuterii cu atitudine! Joie de Vivre
  


Cerceii Moulin Rouge sunt realizati cu cristale Swarovski Siam ovale de 18x13mm, bulgarasi de minicristale si toarte din argint. Lungime totala aproximativ 6 cm.

Se pot realiza si in alte variante de culori. Va invit sa consultati paleta de cristale Swarovski pentru a va alege nuanta preferata.

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com


16 martie, 2011

Chansonette de Perles


Vintage - eleganta fara varsta. Rafinat, caracterizat prin materiale fine precum dantela, matasea sau siraguri de perle, acest stil readuce in atentie atmosfera boema a vremurilor trecute. 

Dominate de parfumul anilor trecuti, piesele vintage te invita sa fii seducatoare intr-un mod diferit. O singura bijuterie deosebita e de ajuns pentru un look aparent simplu dar sofisticat: un inel cu strasuri supradimensionat sau o brosa camee pretiosa. Nu in ultimul rand, un colier din perle autentice va oferi rafinament si bun gust oricarei tinute.



Colierul de perle Chansonette de Perles este realizat cu perle Swarovski de 8 si 6mm, pe 2 siraguri asimetrice, si cristal lacrima Swarovski Crystal Golden Shadow de 30x20mm agatat de un delicat suport metalic dantelat care accentueaza si mai mult sorgintea vintage a acestei bijuterii.

Se asorteaza perfect cu setul de bijuterii Perles Desir Ensemble, si se poate realiza si cu alte nuante de cristale. Alegeti-va culoarea dorita din Paleta de Cristale Swarovski.



Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com

Mai multe bijuterii de inspiratie Vintage gasiti in colectia Tresor by Charm de Paris.


14 martie, 2011

Charm de Paris la Euforia TV



Cu ocazia zilei de 8 Martie, Euforia TV a difuzat o editie speciala a emisiunii Shoppingul Pasiunea Mea, cu invitati speciali si multe surprize. Am avut deosebita onoare si bucurie de a organiza impreuna cu salonul Bella Sposa o prezentare de rochii de seara si bijuterii pretioase marca Charm de Paris.

Zilele urmatoare o sa va prezint o parte din bijuteriile cu care am participat la targul de nunti de la Romexpo si care au atras atentia si admiratia organizatorilor emisiunii. Multumesc si pe aceasta cale Elenei de la Bella Sposa pentru ajutor si producatorilor pentru prezenta in Emisiune.

Rochiile de seara dar si multe rochii minunate de mireasa, gasiti la Salon Bella Sposa, in Bucuresti Calea Vitan, nr. 12, vis-a-vis de Mall Vitan; si pe site: www.bellasposa.ro







Profit de acest articol despre aparitii media pentru a-i multumi Alexandrei de la Charm Bracelet pentru minunatele intrebari pe care mi le-a trimis. Am raspuns cu mare drag la interviul inedit si ii urez mult succes in cariera sa de editor. Va invit sa cititi interviul pe site-ul ei, si celalte articole interesante pe care le publica periodic.





10 martie, 2011

Mellow


“She walks in beauty, like the night 
Of cloudless climes and starry skies; 
And all that's best of dark and bright 
Meet in her aspect and her eyes: 
Thus mellow'd to that tender light 
Which heaven to gaudy day denies”

Exista vreo mireasa in ziua nuntii care sa nu fie frumoasa? Iubirea, implinirea si acesta zi speciala ii ofera o stralucire ce o face intr-adevar frumoasa! Cand am vazut pozele de la nunta Ancutei, am zis "That's my girl!". Atat de delicata si romantica prin detaliile rochiei, bijuteriile cu perlute deosebit de gingase si un zambet absolut molipsitor.

Pentru un aer atat de delicat ca al Ancutei va propun setul de bijuterii, cu perlute Swarovski de 10mm, Mellow by Charm de Paris. Este format din cercei cu surub si lantisor la baza gatului (38cm) din argint cu pandantiv perluta.


Ai o rochie sau o tinuta la care vrei sa asortezi accesorii sau bijuterii cochete?! 
Lasa un mesaj sau scrie-mi un e-mail!
Pentru comenzi, tot pe mail, contact@charmdeparis.com

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
 

08 martie, 2011

La multi ani, femeie!



Pentru ca azi e ziua noastra si pentru ca Mircea Cartarescu a spus-o atat de bine...
 
"Iubim femeile pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie care se ridica prin bluza cand le e frig, pentru ca au fundul mare si grasut, pentru ca au fete cu trasaturi dulci ca ale copiilor, pentru ca au buze pline, dinti decenti si limbi de care nu ti-e sila. Pentru ca le zambesc tuturor copiilor mici care trec pe langa ele. Pentru ca merg pe strada drepte, cu capul sus, cu umerii trasi inapoi si nu raspund privirii tale cand le fixezi ca un maniac.

Pentru ca poarta tot soiul de zdranganele pe care si le asorteaza la imbracaminte dupa reguli complicate si de neinteles. Pentru ca iti deseneaza si-si picteaza fetele cu atentia concentrata a unui artist inspirat. Pentru ca au obsesia pentru subtirime-a lui Giacometti. Pentru ca se trag din fetite. Pentru ca-si ojeaza unghiile de la picioare.

Pentru ca joaca sah, whist sau ping-pong fara sa le intereseze cine castiga. Pentru ca au un fel de-a rezolva probleme care te scoate din minti. Pentru ca au un fel de-a gandi care te scoate din minti. Pentru ca-ti spun „te iubesc” exact atunci cand te iubesc mai putin, ca un fel de compensatie.


Pentru ca le innebuneste „Angie” al Rolling-ilor. Pentru ca le termina Cohen. Pentru ca poarta un razboi total si inexplicabil contra gandacilor de bucatarie. Pentru ca pana si cea mai dura bussiness woman poarta chiloti cu induiosatoare floricele si dantelute.

Pentru ca niciodata n-ajungi cu ele la un acord in privinta frumusetii altei femei sau a altui barbat. Pentru ca iau viata in serios, pentru ca par sa creada cu adevarat in realitate. Pentru ca le intereseaza cu adevarat cine cu cine s-a mai cuplat intre vedetele de televiziune. Pentru ca tin minte numele actritelor si actorilor din filme, chiar ale celor mai obscuri. Pentru ca sunt blonde, brune, roscate, dulci. Pentru ca momentul cel mai frumos al zilei e cafeaua de dimineata, cand timp de o ora rontaiti biscuiti si puneti ziua la cale.

Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-intoarcem, si mintea noastra se roteste ca o planeta greoaie, mereu si mereu, numai in jurul lor."

La multi ani!

04 martie, 2011

Amurg Violet


Amurg de toamnă violet ...
Pe drum e-o lume lenesă, cochetă;
Multimea toată pare violetă,
Orasul tot e violet.


Amurg Violet - Cercei chic-eleganti cu cristale Swarovski Amethyst in suport de argint cu bulgarasi de minicristale Swarovski Crystal si lacrima Amethyst. Lungime totala aproximativ 4 cm. Perfecti pentru o seara eleganta, pentru o ocazie speciala sau pur si simplu pentru a te simti speciala!

Se pot realiza intr-o multitudine de tipuri de cristale si culori. Pentru a va alege culoarea preferata vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI




Ai o rochie sau o tinuta la care vrei sa asortezi accesorii sau bijuterii cochete?! 
Lasa un mesaj sau scrie-mi un e-mail!
Pentru comenzi, tot pe mail, contact@charmdeparis.com

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.

 

02 martie, 2011

La Voilette - Diana


Asa cum va spuneam intr-un post anterior, exista nunti si iarna! Si sunt chiar frumoase si pline de charm. 

Diana este prima Prima Mireasa Charm de Paris din 2011 si deschide colectia de bijuterii si accesorii pentru mirese La Voilette din acest an. Am avut placerea sa o cunosc pe Diana cu ocazia vizitei mele la Bucuresti, si i-am inmanat personal bijuteriile pe care le comandase pentru nunta ce urma sa aiba loc in doar cateva zile. Abia astept sa vad pozele! Sunt convinsa ca a stralucit si a fost o adevarata lady cu bijuteriile Charm de Paris de inspiratie vintage.



Diana a puratat cercei cu cristale Swarovski Light Peach de 18x13mm in suport dantelat cu toarte de argint si o voaleta foarte cocheta de inspiratie vintage. In fotografie este  doar o parte din voaleta, si anume brosa de par cu cristale Swarovski Crystal, rotunde si lunguiete, si Light Peach in centru, asoratata cerceilor, care a fost atasata plasei cu ochiuri mici ce i-a acoperit fata in timpul ceremoniei religioase.

{ Pretul se refera la set: cercei + voaleta: brosa cu cristale si voalul }

Toate bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate intr-un saculet din organza, insotit de certificat si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii: contact@charmdeparis.com